fbpx

Welke nachtmode past bij jou?

Bij het bestellen van nachtmode kun je kiezen uit een groot assortiment, dat maakt het soms lastig om een goede keuze te maken. Het is belangrijk dat het comfortabel zit,maar je wilt ook dat het nog modieus oogt. Daarom helpen we je een handje met deze blogpost, zodat jij er op en top uitziet in de slaapkamer!

Sexy versus comfortabel

Voordat je nachtkleding gaat kopen is het handig om te bepalen of je voor sexy of comfortabel gaat. De gelegenheid bepaalt heel sterk welk soort nachtmode passend is. Alhoewel sexy en comfortabel tegenwoordig heel goed samengaan is het toch raadzaam om vooraf te bepalen voor welk soort je gaat.

Bekijk de Nachtmode

Pyjama-set (shortama)

Een afgeleide van de pyjama is de shortama. Een shortama is een pyjamapak dat bestaat uit een shirt of topje en een losse korte pyjamabroek. De naam shortama iseen samenvoeging van de woorden ‘pyjama’ en ‘short’. Ben jij iemand die comfort belangrijker vind dan looks? Dan is een shortama wat voor jou! Daarnaast zijn shortama’s ideaal voor de zomer of voor diegene die het altijd warm hebben in bed.

Nachtjurk

Tegenwoordig zien we steeds meer sexy nachtjurken met een goede mix tussen comfortabel en sexy. Deze nachtjurken hebben net wat meer spannende details en zitten erg comfortabel. Voor vrouwen die nét van iets anders houden. Daarnaast heeft de nachtjurk van Scala een soft touch, waardoor het een puur genot is om het te dragen. Ook heeft het nachtjurkje verstelbare bandjes en is hij gemaakt van kant!

Jumpsuit

Bij nachtmode wordt niet snel gedacht aan een jumpsuit. Een jumpsuit bestaat uit één geheel: het broekje en topje zit aan elkaar vast. Ideaal voor vrouwen die van comfortabel houden.  Het is ook erg makkelijk om aan te trekken. Daarnaast is de jumpsuit van Scala gemaakt van een lichte stof waardoor je een heerlijke nachtrust zult hebben!

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!