Veelgestelde vragen / FAQ

ALGEMENE VRAGEN

HET GEBRUIK VAN SCALA EUROPE ONDERMODE

CELLULITE

SCALA EUROPE BIOPROMISE & BIOFIR PRODUCTEN

AFVALLEN NA DE ZWANGERSCHAP

SPORTSLINE – STIMULERENDE SPORTKLEDING

HOE MOET IK MIJN ZOJUIST AANGESCHAFTE PRODUCT(EN) WASSEN EN BEHANDELEN?

Wij adviseren u de BioPromise en BioFir producten handmatig te wassen.
Wij begrijpen echter dat dit omslachtig is. U mag derhalve de producten op 30 graden wassen in de wasmachine. De producten mogen absoluut niet in de droogtrommel gedroogd worden! Wij adviseren u deze op te hangen of uit te leggen om te drogen.

HOE SNEL KRIJG IK NA DE BESTELLING MIJN PRODUCT THUIS GEZONDEN?

Alle artikelen die via de website besteld worden zijn op voorraad.
Uw bestelling voor 17:00 uur geplaatst zal door ons nog dezelfde dag verstuurd worden. Dit geschiedt per koerier. In principe wordt iedere bestelling binnen twee werkdagen afgeleverd.

WAAROM MOET IK TEKENEN VOOR ONTVANGST?

Aangezien u gekozen heeft voor een hoogwaardig product en hiervoor betaald heeft, is het aan ons om er voor te zorgen dat er zorgvuldig met uw bestelling omgegaan wordt. Wij vinden dat uw bestelling te allen tijde traceerbaar moet zijn. Daarom maken wij gebruik van een koerier die u laat tekenen voor ontvangst.

HET BESTELDE PRODUCT PAST NIET, WAT NU?

Wanneer u het product retour wilt sturen, dient u het product in een envelop of doos (voldoende gefrankeerd) aan ons te verzenden. U kunt retour aanmelden via service@scalaeurope.com. Wanneer u een andere maat wenst te ontvangen, dient het product en de originele (plastic)verpakking in ongebruikte staat te verkeren, mits dit binnen de leverings– en betalingsvoorwaarden valt. Klik hier voor meer informatie over retourneren.

WELKE MAAT MOET IK BESTELLEN?

BioPromise producten: Aangezien de BioPromise producten een elasticiteit hebben van circa 300% en u ook na het afvallen de producten zou willen blijven dragen, adviseren wij u om uw confectiemaat aan te houden of de ondergrens van uw confectiemaat aan te houden. Bijvoorbeeld uw huidige confectiemaat is 38-40 u kunt dan in de BioPromise productlijn het beste de ondergrens van uw confectiemaat aanhouden; in dit geval maat 38 ofwel u kunt het beste maat S bestellen.

BioFir producten: Deze producten worden op de zogenaamde Hosiery machines gemaakt die niet gespecialiseerd zijn in het bodyshapen. Het elasticiteitspercentage is derhalve veel lager dan bij de BioPromise productlijn. Wij adviseren u dan ook om minimaal royaal uw confectiemaat aan te houden.
Bijvoorbeeld uw huidige confectiemaat is 42-44 u kunt dan in de BioFir productlijn het beste de bovengrens van uw confectiemaat aanhouden; in dit geval maat 44 ofwel u kunt het beste maat L bestellen.

KAN IK HET OOK DRAGEN ALS IK SLAAP?

Ja, er zijn geen dringende redenen om dit niet te doen. Alleen de werking zal minder effectief zijn omdat uw lichaamstemperatuur in rust lager is dan gedurende de dag. De biokristallenwerking is gebaseerd op het absorberen van de lichaamswarmte. Een lagere lichaamswarmte geeft een minder effectieve werking van de biokristallen.

MOET IK ER WEL OF GEEN ONDERGOED ONDER DRAGEN?

De werking is optimaal daar waar het product direct op de huid gedragen wordt. In verband met hygiëne kunt u er gerust een slip of string onder dragen.

HOE LANG MOET IK HET DRAGEN?

Voor een optimale werking adviseren wij u de ondermode van Scala Europe minimaal 6 tot 8 uur per dag te dragen gedurende een periode van minimaal 60 dagen. Na deze periode waarin het maximale resultaat wordt behaald, is het raadzaam de Scala ondermode toch regelmatig te blijven dragen. Dit is met name om de resultaten te behouden en uw doorbloeding te blijven stimuleren.

WAT IS CELLULITE?

Cellulite is een verzamelnaam voor uiterlijke verschijnselen, als gevolg van een verstoorde stofwisseling in het bindweefsel. Cellulite is absoluut geen ziekte of ontsteking, maar een aandoening die kan leiden tot een grotere omvang van bepaalde delen van het lichaam. Het bobbelige uiterlijk van cellulite is het gevolg van een buitensporige ophoging in het bindweefsel van huid en onderhuid. Dit verschijnsel komt voor bij meer dan 80% van alle vrouwen. Er is sprake van een ophoping van vet in de vetcellen van de onderhuid en van water eromheen (huid en onderhuid). Naarmate de adipocyten groter worden, heeft dit vervorming van de omhulsels tot gevolg. Er ontstaat een “wattendeken”-effect wat naast cellulite ook wel sinaasappelhuid wordt genoemd.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN CELLULITE EN CELLULITIS?

Eigenlijk worden de namen cellulitis en cellulite in de volksmond verkeerd gebruikt. Cellulitis is in feite een ontsteking van het onderhuidse bindweefsel, dat veroorzaakt wordt door bacteriën. Cellulitis is herkenbaar aan vage rode vlekken op de huid, zwellingen, koorts en een algemeen futloos- en flauw gevoel. Dit is echter niet wat in de volksmond tegenwoordig massaal verstaan wordt onder cellulite.

Als men het heeft over cellulitis, bedoelt men cellulite en iedereen weet dat het dan gaat om de ‘sinaasappelhuid’. Deze wordt gekenmerkt door een bobbelige huid, die vooral voorkomt op de dijen en billen. Cellulite en cellulitis is dus niet hetzelfde verschijnsel.

WAT IS DE BESTE METHODE OM MIJN CELLULITE TE BESTRIJDEN?

Om je cellulite te bestrijden moet je in ieder geval zorgen voor een gezonde levensstijl! Dat is zorg dragen voor een goede vochthuishouding en afvoer van afvalstoffen. Drink voldoende, minimaal 1,5 liter water per dag. Gebruik weinig alcohol, koffie.

Om cellulite te bestrijden moet je ook zorgen dat je voldoende beweging krijgt. Eet vezelrijke producten en gebruik weinig zout. Tevens is het advies om niet te roken. De Biokristallen die geïntegreerd zijn in de garens van de Scala Kleding zorgen voor een nog een betere bestrijding van cellulite door een continue massage van de huid en voor de afvoer van de afvalstoffen.

IK HEB EEN SLAPPE HUID KAN DE ONDERMODE VAN SCALA HIER IETS AAN DOEN?

Ja, door de onderkleding van Scala te dragen wordt uw huid voortdurend gemasseerd door de biokristallen. Dit zorgt voor een betere doorbloeding in het lichaam. Uw huid zal zich hierdoor verstevigen.

WORDT MIJN HUID ZACHTER DOOR HET DRAGEN VAN DE SCALA PRODUCTEN?

Ja, door de voortdurende massage van de huid wordt de doorbloeding in uw lichaam gestimuleerd. De zuurstofopname onderhuids zal hierdoor aanzienlijk verbeteren alsmede ook de afvoer van afvalstoffen in uw lichaam. Uw huid zal hierdoor soepeler, zachter en elastischer aanvoelen.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DE BIOFIR COMPRESSIEKOUSEN?

De biokristallen die in de garens van de compressiekousen verwerkt zijn, stimuleren de doorbloeding van uw benen en voeten. De compressiekousen zijn ideaal bij lange reizen per auto, vliegtuig en-of trein. Door de actieve biokristallen verminderen de fysieke stress en ontspannen uw spieren.

Door de verbeterde celstofwisseling verbetert de lymfatische drainage. De compressiekousen zullen het opzwellen van uw benen en voeten verminderen, wat resulteert in meer comfort. De keramische kristallen zijn in het DNA van de garens geïntegreerd, waardoor de eigenschappen van de compressiekousen optimaal behouden blijven.

IS HET EEN MODIEUZE LEGGING?

Ja, beide Scala afslankleggings zijn trendy en modieus.
U zult aan deze legging niet zien dat het om een afslanklegging gaat. Dit maakt het ook direct aantrekkelijk om het te combineren met uw dagelijkse outfit of avondkleding.
De afslankleggings zijn seamless, waardoor u deze ook kunt dragen onder uw normale broek.

HEEFT DE BIOFIR AFSLANKPANTY DEZELFDE WERKING ALS DE BIOFIR AFSLANKLEGGING?

Ja, beide artikelen hebben dezelfde werking.
De BioFir afslankpanty en de BioFir afslanklegging zijn gemaakt van dezelfde garens die voorzien zijn van biokristallen en hebben daardoor dezelfde werking. Na 30 dagen zijn de eerste resultaten zichtbaar en na circa 60 dagen zou uw eindresultaat behaald moeten zijn.

HELPT DE SCALA EUROPE ONDERMODE OOK BIJ OVERTOLLIG ZWANGERSCHAPSVET?

Veel vrouwen hebben na de zwangerschap te maken met zwangerschapsvet en vocht en willen beginnen met afvallen. De tijd die u hieraan kunt besteden is minimaal omdat u de zorg heeft voor het kleine wonder. De ondermode van Scala Europe kan u ondersteunen om na de zwangerschap weer snel het zwangerschapsvet te verliezen zonder dat dit u extra tijd kost. Het enige wat u hoeft te doen is de ondermode 6 tot 8 uur per dag te dragen en u zult centimeters in omvang verliezen.

Het klinkt als een sprookje maar vele wetenschappelijke onderzoeken hebben bewezen dat de ondermode van Scala Europe de doorbloeding stimuleert met als gevolg dat de afvoer van vocht en afvalstoffen worden gestimuleerd, zo zal u snel je zwangerschapsvet verliezen.

IK HEB LAST VAN ZWANGERSCHAPSSTRIEMEN, HELPEN DE SCALA EUROPE PRODUCTEN HIERTEGEN?

Heel veel vrouwen krijgen tijdens de zwangerschap te maken met zwangerschapsstriemen ook wel striae genoemd. De enige oplossing om hier definitief vanaf te komen is plastische chirurgie, een operatie die voor veel vrouwen onbetaalbaar is. Toch zijn deze zwangerschapsstriemen voor veel vrouwen een doorn in het oog en beginnen daarom te smeren met dure crèmes die vaak niet effectief zijn.

De ondermode van Scala Europe heeft een bewezen werking die de bloedcirculatie stimuleert. Deze verbetering van de doorbloeding stimuleert het herstel van de huid waardoor u zonder smeren of veel oefeningen kunt werken aan het verminderen van de zwangerschapsstriemen. In de meeste gevallen zullen de zwangerschapsstriemen niet helemaal verdwijnen maar de bodyshaper van Scala kan een grote verbetering betekenen.

VERSCHIL MET REGULIERE COMPRESSIEKLEDING

De Scala compressiekleding geeft druk op alleen die plaatsen waar de druk ook behoort te zitten en geeft geen knellend en geïrriteerd gevoel. De compressiekleding zorgt voor de juiste druk op de juiste plaatsen en daardoor vindt er een goede doorbloeding van het lichaam plaats en een goede afvoer van afvalstoffen. De Scala bodyshaper functioneert beter dan reguliere compressiekleding omdat de kleding van Scala is voorzien van actieve biokristallen. De compressiekleding bevat unieke microvezels die in alle BioPromise en BioFir producten zitten. In deze vezels zitten de actieve biokristallen die de lichaamswarmte absorberen als ze in contact met de huid komen.

HOE WERKT DE SCALA EUROPE SPORTSLINE?

Door de unieke gepatenteerde garens met geïntegreerde biokristallen wordt het lichaam voortdurend gemasseerd en worden spieren gestimuleerd en soepel gehouden. De bloedcirculatie alsmede uw fysieke prestaties worden hierdoor verbeterd. Vermindering van melkzuurafscheiding en vermoeidheid van de spieren. Door deze unieke garen technologie te combineren met onze unieke shape technologie slaat u 2 vliegen in één klap : duurzaam afslanken en een gezond lichaam.

VOOR WIE IS DE SPORTS-LINE GESCHIKT?

De Scala Sports-Line is voor iedereen geschikt die bezig is met sport.
Jong of oud, dagelijks of één keer per week, de fysieke voordelen zijn merkbaar voor elk soort sporter. Stel u bent twee keer per week te vinden in de sportschool omdat u wilt afslanken. De Sports-Line kan u helpen sneller weer in shape te komen, voor, na en tijdens het sporten.

MOET IK HET DRAGEN ALS ONDERMODE OF ALS BOVENKLEDING?

Dit verschilt per product en per persoon. U kunt bijvoorbeeld de Bermuda daadwerkelijk dragen als bovenkleding. Echter dragen de meeste sporters onze Sports-Line als ondermode, zo kunt u dus uw normale sportkleding over de SportsLine heen dragen. Of u het nou als ondermode of als bovenkleding draagt, de werking is gelijk.
U moet het op die manier dragen waar u zich prettig bij voelt.

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!