fbpx

Uw bloedcirculatie en bloeddoorstroming verbeteren? Gebruik Scala

Een slechte doorbloeding kan zorgen voor vermoeidheid in uw spieren en een ophoping van vocht en afvalstoffen in uw huid. Uw bloedcirculatie verbeteren kan dit voorkomen. Verbeter uw bloedcirculatie eenvoudig door het dragen van de revolutionaire ondermode van Scala.

BioPromise en BioFir helpen uw bloedcirculatie verbeteren

Bij de productie van onze ondermode wordt er gebruik gemaakt van garens waarin biokristallen zijn verwerkt. Deze zorgen tijdens het dragen voor een constante massage van de bovenste huidlaag. Daarbij zetten de kristallen uw lichaamswarmte om in langgolvige infraroodstralen, die diep doordringen in de huid. Zo kunt u uw bloedcirculatie verbeteren en worden afvalstoffen sneller afgevoerd uit de huidcellen. Het resultaat? Een fit lijf, met een zichtbaar strakkere huid.

Producten bekijken en bestellen

Voor sporters hebben wij de speciale Sports-Line, die verzuring in de spieren tegengaat. Daardoor kunt u uw fysieke prestaties eenvoudig verbeteren. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat de biokristallen in de stof helpen de bloedcirculatie en bloeddoorstroming te verbeteren. Daarnaast hebben al onze producten een hoog draagcomfort. Bekijk al onze producten in de webshop en bestel gemakkelijk online. Moeiteloos uw bloedcirculatie verbeteren met de ondermode van Scala.BioPromiseBioFirSportsline

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!