fbpx

Unieke & goedwerkende body shaper

Wat is een body shaper?

De Body shaper is een wereldwijd bekend begrip geworden. Bij Scala kunt u een mooie body shaper bestellen voor diverse probleemzones. Het grootste kenmerk van een body shaper is dat het uit één stuk bestaat en bedekt hoofdzakelijk het bovenlichaam. Vaak heeft een body shaper ook nog mouwen. Een body shaper lijkt erg op een balletpakje maar is niet hetzelfde. De body shapers van Scala zijn naadloos en hebben een perfecte pasvorm. Bekijk onze prachtige collectie shapewear via de knop hieronder.

Bekijk de collectie

Waarvoor wordt een body shaper gebruikt? Direct resultaat dankzij de figuurcorrigerende werking!

Body shapers worden voornamelijk gedragen door vrouwen. Een body shaper wordt gedragen om de volgende 2 redenen.

1. Figuurcorrectie
De body shaper kan heel goed gedragen worden als figuurcorrectie. Dit is de shapewear functie. Zo kunt u de vetrolletjes op uw buik verbergen en een slanke taille creëren. Scala levert comfortabele body shapers die voor een slank silhouet zorgen. Deze body shapers zijn onder allerlei soorten kleding te dragen.

Veel vrouwen hebben er last van: kleding die net iets te strak of niet mooi om het lichaam zit. Scala heeft met haar assortiment body shapers hiervoor de perfecte oplossing. Direct na het aantrekken van de Scala body shaper ziet u er niet alleen slanker uit, u werkt ook nog aan een blijvend resultaat.

2. Blijvend resultaatHet blijvende resultaat, maakt onze body shapers zo uniek. In de garens van deze ondermode hebben wij biokristallen verwerkt die in staat zijn uw bloedcirculatie te verbeteren, hierdoor kunnen afvalstoffen en vocht het lichaam gemakkelijker verlaten. U zult die overtollige centimeters verliezen en cellulite zal significant afnemen. Omdat de body shapers van Scala gemaakt zijn op Santoni machines zullen ze alleen compressie uitoefenen daar waar het nodig is. Dit komt het draagcomfort ten goede, u zult deze ondermode met plezier dragen!

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!