fbpx

Slanke taille

Veel vrouwen dromen van een slanke taille. Bij bijna ieder vrouw zijn er wel wat vetrolletjes (lovehandles) zichtbaar en dit kan voor veel onzekerheid zorgen. Sommige vrouwen durven niet meer in badkleding te lopen en gaan daarom nooit meer zwemmen of sporten. Het lijkt vaak ook wel niet te lukken om van die vetrolletjes (muffin tops) af te komen, want voor de meeste mensen blijft het moeilijk om zich aan een dieet te houden. Toch is er manier om heel gemakkelijk een slanke taille te krijgen!

Hoe kunt u een slanke taille krijgen?

Vrouwen die een slanke taille willen kunnen het beste de shapewear van Scala gebruiken. De shapewear zit strak om uw lichaam en verhult zo de vetrolletjes. Op deze manier creëert u gemakkelijk een slanke taille zonder te diëten of meer te sporten! De shapewear van Scala heeft de perfecte pasvorm en zit dan ook comfortabel. Het ondergoed is naadloos en niet zichtbaar onder uw kleding. U kunt kiezen uit 3 soorten shapewear, namelijk de Reguliere shapewear, de BioPromise shapewear, en daarnaast kunt u kiezen uit de BioFir onderkleding.

Hoe werkt de Reguliere shapewear?

De reguliere shapewear van Scala is enkel bedoeld om u slanker te laten lijken (= shape-functie) op het moment dat u de shapewear draagt. De shapewear is ontwikkeld op basis van een sterke compressietechniek, waardoor de pasvorm bij iedere vrouw aansluit en het de probleemzones verdoezelt. Het corrigeert uw taille direct.

Hoe werkt de BioPromise shapewear?

De BioPromise shapewear is net als de reguliere shapewear van Scala ontwikkeld op basis van een sterke compressietechniek, waardoor u bij het dragen van deze onderkleding ook direct een slanke taille zult krijgen. Daarnaast zijn er biokristallen in de garens verwerkt die ervoor zorgen dat u na het dragen van de kleding nog steeds een slanke taille heeft. Uw taille is in omvang met enkele centimeters afgeslankt. Dit effect zult u merken als u de shapewear 6 tot 8 uur per dag gedurende 30 tot 60 dagen draagt.

Hoe werkt de BioFir onderkleding?

De BioFir onderkleding heeft nauwelijks een taille corrigerende werking maar het zorgt er net zoals de BioPromise voor dat uw taille geleidelijk in omvang zal afslanken.

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!