fbpx

Slank lichaam

Een slank lichaam is aantrekkelijk en sexy. De meeste vrouwen willen dat. Maar hoe kunt u dit op een makkelijke manier verkrijgen zonder dat u uw eetpatroon moet aanpassen? Simpel, u draagt maximaal 60 dagen de shapewear onderkleding van Scala en daarna zult u meteen resultaat zien. U zal een mooi vrouwelijk figuur krijgen waarmee u gezien mag worden en u zal zich hierbij heel goed voelen.

Soorten afslankkleding

Bij Scala kunt u kiezen uit enkele soorten kleding om in omvang af te slanken. Zo levert Scala de BioPromise shapewearDeze heeft 2 belangrijke functies. 1. De BioPromise zorgt ervoor dat u er meteen slanker uitziet (figuurcorrectie) en 2. De BioPromise zorgt ervoor dat u geleidelijk afslankt.

Ook kunt u kiezen voor de goedkopere BioFir onderkleding die er enkel voor zorgt dat u afslankt op de plaatsen waar u dat wenst.

Hoe werkt de BioPromise shapewear?

De BioPromise shapewear van Scala zorgt ervoor dat u afslankt door de biokristallen die in de garens verwerkt zijn. Hiervoor dient u de kleding wel 30 tot 60 dagen te dragen. Bij de ontwikkeling van de shapewear is gebruik gemaakt van een sterke compressietechniek, waardoor de kleding vetrolletjes verdoezeld. De cellulite word minder omdat de shapewear overtollig vocht en afvalstoffen afvoert.

Hoe werkt de BioFir onderkleding?

In de garens van de BioFir onderkleding zijn net als bij de BioPromise shapewear biokristallen verwerkt, waardoor u zult afslanken. Ook de cellulite wordt minder bij het dragen van deze kleding, maar deze onderkleding heeft geen shaperfunctie.

Hoe werkt de Sports Line kleding?

Het is ook mogelijk om de Sports Line kleding te bestellen die er voor zorgt dat u afslankt en minder blessures ontstaan zodat uw sportprestaties verbeteren. In de garens van de Sports Line kleding zijn biokristallen verwerkt wat voor het afslankende effect zorgt. Daarnaast zorgen de biokristallen ervoor dat de melkzuurafscheiding wordt verminderd. Hierdoor zullen de spieren minder vermoeid raken tijdens het sporten, waardoor u betere sportprestaties kunt leveren. Cellulite kan ook worden verminderd door Sports Line kleding te dragen.

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!