fbpx

Schommelen in gewicht wordt ook wel het jojo effect genoemd.

Veel schommelen in gewicht staat ook wel bekend als het jojo-effect. Dit is frustrerend en het maakt u waarschijnlijk onzeker. Voor diegenen die last hebben van dit probleem biedt de shapewear van Scala (corrigerend ondergoed) de oplossing! Dit product zorgt er namelijk voor dat uw figuur gecorrigeerd wordt, waardoor u gemotiveerd blijft om op uw gewicht te blijven letten. Een mooier figuur maakt u zelfverzekerder en dit stimuleert u positief. En als u weer iets bent aangekomen, kunt u er toch nog mooi uitzien door de shapewear van Scala te dragen!

Hoe ontstaat het jojo-effect?

Veel mensen die aan het lijnen zijn krijgen te maken met het jojo-effect. Dat komt doordat ze niet consequent een bepaald voorgeschreven voedingspatroon aanhouden. Zo kiezen velen voor een te snel dieet om het gewenste effect te krijgen. Dit houden ze meestal niet vol, waardoor ze weer meer gaan eten en meteen aankomen. Om het jojo-effect te voorkomen kunt u beter kiezen voor een geleidelijk dieet. Daarnaast kunt u proberen een gezond voedingspatroon aan te houden, met dagelijks voldoende beweging.

Wat kan de shapewear van Scala doen tegen het jojo-effect?

De shapewear van Scala is geen effectief middel tegen het jojo-effect, maar het kan u wel motiveren verder te gaan met diëten! Door verder te gaan met uw dieet kunt u het jojo-effect soms voorkomen. Door shapewear te dragen ziet u hoe mooi uw figuur kan zijn. Dit stimuleert om uw dieet te blijven volgen en zult u hoogstwaarschijnlijk niet meer aankomen.

Wat zijn de voordelen van de shapewear van Scala?

Het grootste voordeel van de shapewear van Scala is dat het delen van uw lichaam meteen een mooiere vorm (shape) geeft. Overtollig vet wordt gecamoufleerd en u krijgt direct een mooier figuur! Zo kunt u uzelf motiveren om door te gaan met uw dieet. Daarnaast zit de shapewear van Scala erg comfortabel en is naadloos. Het is onder bijna alle kleding te dragen!

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!