fbpx

‘Word fit met Scala’

Home » ‘Word fit met Scala’

Written by Scala Europe

15/03/2017

afvallen tips

‘De perfecte sportkleding!’

Wie wilt het nou niet? Het gehele afslankproces een tikje versnellen door simpelweg de juiste kleding te dragen tijdens het sporten. Wij maken het mogelijk! In onze Fitness collectie hebben wij gebruik gemaakt van unieke ‘Emana garens’. Unieke naam die voor veel verandering kan zorgen. In deze garens zitten biokristallen die het werk voor je doen. De kristallen zorgen voor een continue massage waarbij de bloedcirculatie zal verbeteren. Hierdoor worden de afvalstoffen beter doorgevoerd en jij zult sneller centimeters verliezen! Nog niet overtuigd van onze Fitness line? Lees hieronder hoe Tamara de sport broek heeft ervaren.

Tests hebben uitgewezen dat de Scala Fitnessline in combinatie met het sporten het afslankproces stimuleert.

‘Word fit met Scala’

‘De driekwart sport broek uit de Fitnessline van Scala sluit mooi aan op de benen. Het zit niet te strak maar wel mooi aangesloten. Hoe hard ik ook heb gesport, de stof nam netjes het zweet op en plakte niet aan mijn benen. Dit is voor mij echt een groot pluspunt. Het heeft een smalle elastiek die op de heuphoogte zit. Ondanks mijn littekens op mijn buik is dit niet hinderlijk. Ik vond het zelfs juist fijn aangezien vaak sportbroeken een brede en/of slappe band hebben. Wanneer je verse littekens hebt op die plek is zo’n band niet fijn. Ik heb de sportbroek met veel plezier gedragen tijdens het sporten!’

Groetjes,

Tamara

 

Nieuwsgierig naar onze collectie? Klik op de onderstaande button om de gehele Fitnessline collectie te bekijken en word fit met Scala!

https://www.scalaeurope.nl/producten/sport/

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.