fbpx

Wist je dat kleding een bijdrage kan leveren aan je gezondheid?

Home » Wist je dat kleding een bijdrage kan leveren aan je gezondheid?

Written by Scala Europe

03/02/2017

Wist je dat kleding een bijdrage kan leveren aan je gezondheid?

Kleding dragen die een bijdrage levert aan je gezondheid. Klinkt raar, maar het bestaat.
Mensen die ontevreden zijn over hun figuur en zich hierdoor onprettig (zelfs onzeker) voelen kunnen door het dragen van onze Scala onderkleding (shapewear) er voor zorgen dat ze op gewenste plekken afslanken.

Slanker worden betekent al gauw dat je dit als heel aangenaam gaat ervaren. Je ziet resultaat, je wordt er blij van en dit stimuleert om door te gaan. Positieve prikkels bevorderen je stemming.  Je voelt je goed. Onze Scala onderkleding kan je helpen je figuur te verbeteren.

Hoe werkt onze shapewear onderkleding?
In de stof zitten bio-kristallen verwerkt die een werking aangaan met de huid. Ze zorgen ervoor dat cellulite afneemt. De doorbloeding wordt beter en hiermee worden afvalstoffen afgevoerd. De huid wordt strakker en gladder en je figuur wordt op de gewenste plekken, enkele centimeters in omvang slanker.  Het beste resultaat behaal je door het 8 uur per dag en totaal 60 dagen te dragen. Probeer ons product en je zult verstelt staan.

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.