fbpx
Wist je dat kleding een bijdrage kan leveren aan je gezondheid?

Written by beekenbommel

03/02/2017

Wist je dat kleding een bijdrage kan leveren aan je gezondheid?

Kleding dragen die een bijdrage levert aan je gezondheid. Klinkt raar, maar het bestaat.
Mensen die ontevreden zijn over hun figuur en zich hierdoor onprettig (zelfs onzeker) voelen kunnen door het dragen van onze Scala onderkleding (shapewear) er voor zorgen dat ze op gewenste plekken afslanken.

Slanker worden betekent al gauw dat je dit als heel aangenaam gaat ervaren. Je ziet resultaat, je wordt er blij van en dit stimuleert om door te gaan. Positieve prikkels bevorderen je stemming.  Je voelt je goed. Onze Scala onderkleding kan je helpen je figuur te verbeteren.

Hoe werkt onze shapewear onderkleding?
In de stof zitten bio-kristallen verwerkt die een werking aangaan met de huid. Ze zorgen ervoor dat cellulite afneemt. De doorbloeding wordt beter en hiermee worden afvalstoffen afgevoerd. De huid wordt strakker en gladder en je figuur wordt op de gewenste plekken, enkele centimeters in omvang slanker.  Het beste resultaat behaal je door het 8 uur per dag en totaal 60 dagen te dragen. Probeer ons product en je zult verstelt staan.

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

Waarom is shapewear zo duur?

Waarom is shapewear zo duur?

Een veel voorkomende vraag bij veel vrouwen en mannen van alle maten die geïnteresseerd zijn in shapewear is: "waarom is shapewear zo duur?"Wel, het antwoord is vrij simpel: "Omdat het echt werkt!" Shapewear is er in vele soorten, maten, patronen en stijlen met een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!