fbpx

Welke maat heb ik nodig voor shapewear?

Home » Welke maat heb ik nodig voor shapewear?

Written by Scala Europe

02/11/2019

shapewear measurement 883x429 1

Ondertussen dragen ontzettend veel mensen shapewear. Toch zien we vaak dat mensen niet de goede maat dragen en eigenlijk nog niet eens weten welke maat ze hebben. De maten verschillen enorm en dus is het ook lastig om te weten wat je moet aanschaffen.

 

1. Shapewear

Er zitten enorm wat verschillen in de maten van shapewear. Van tevoren is het ook ontzettend belangrijk om te weten wat je ermee wil bereiken. Wil je bijvoorbeeld liever een slip die comfortabel zit dan kan je hem in je eigen maat of een maat groter bestellen. Als je graag een strakke slip wil dan kun je het beste de slip in je eigen maat of een maatje kleiner nemen. 

Wij adviseren altijd om je eigen maat te nemen, omdat deze bijna altijd het beste zit.

 

2. Legwear

 

Vaak worden in winkels grotere maten panty’s gekocht, bij shapewear raden wij dit niet aan, omdat je hiermee het shapende effect weghaalt. Wij adviseren ook bij legwear om deze in je eigen maat aan te schaffen.

 

3. Conclusie

 

De conclusie is dus dat je bij shapewear altijd je eigen maat gewoon moet bestellen, wil je iets wat strakker zit waardoor het shapende effect ook groter wordt zou je kunnen overwegen om een maatje kleiner te bestellen, maar een maat groter dan je eigen maat neemt een groot deel van het effect weg.

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *