Welke maat heb ik nodig voor shapewear?

Home » Welke maat heb ik nodig voor shapewear?

Written by Scala Europe

02/11/2019

shapewear measurement 883x429 1

Ondertussen dragen ontzettend veel mensen shapewear. Toch zien we vaak dat mensen niet de goede maat dragen en eigenlijk nog niet eens weten welke maat ze hebben. De maten verschillen enorm en dus is het ook lastig om te weten wat je moet aanschaffen.

 

1. Shapewear

Er zitten enorm wat verschillen in de maten van shapewear. Van tevoren is het ook ontzettend belangrijk om te weten wat je ermee wil bereiken. Wil je bijvoorbeeld liever een slip die comfortabel zit dan kan je hem in je eigen maat of een maat groter bestellen. Als je graag een strakke slip wil dan kun je het beste de slip in je eigen maat of een maatje kleiner nemen. 

Wij adviseren altijd om je eigen maat te nemen, omdat deze bijna altijd het beste zit.

 

2. Legwear

Vaak worden in winkels grotere maten panty’s gekocht, bij shapewear raden wij dit niet aan, omdat je hiermee het shapende effect weghaalt. Wij adviseren ook bij legwear om deze in je eigen maat aan te schaffen.

 

3. Conclusie

De conclusie is dus dat je bij shapewear altijd je eigen maat gewoon moet bestellen, wil je iets wat strakker zit waardoor het shapende effect ook groter wordt zou je kunnen overwegen om een maatje kleiner te bestellen, maar een maat groter dan je eigen maat neemt een groot deel van het effect weg.

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

Waarom is shapewear zo duur?

Waarom is shapewear zo duur?

Een veel voorkomende vraag bij veel vrouwen en mannen van alle maten die geïnteresseerd zijn in shapewear is: “waarom is shapewear zo duur?”Wel, het antwoord is vrij simpel: “Omdat het echt werkt!” Shapewear is er in vele soorten, maten, patronen en stijlen met een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!