fbpx
‘Weg met cellulite’

Written by beekenbommel

06/02/2017

‘Wat is cellulite?’

Cellulite is een onschuldige verclustering van vetcellen, dit wordt veroorzaakt door een slechte doorbloeding in de huid. In wat makkelijkere woorden: de bekende putjes op de benen en billen. Afvalstoffen en vocht slaan zichzelf op onder de huidoppervlak waarbij het vetweefsel opzwelt. Hierdoor wordt de huid bobbelig en ontstaan er putjes, ook wel ‘sinaasappelhuid’ genoemd.

‘Weg met cellulite’

Ik ging er vanuit dat niet veel vrouwen er last van hadden terwijl bijna 80% er vroeg of laat last van krijgt. Ik spreek waarschijnlijk namens meerdere vrouwen dat het geen prettig gevoel is. Verschillende kledingstukken, vooral in de zomer, draag je liever niet. Scala heeft hier een hele simpele manier voor ontwikkeld om de cellulite aan te maken. In beide collecties van de BioPromise en BioFir hebben ze gebruik gemaakt van ‘bio kristallen’ in de garens. Dit verzorgt voor een continue massage waarbij de doorbloeding wordt gestimuleerd, als gevolg worden de afvalstoffen ook beter doorgevoerd. Cellulite wordt aanzienlijk verminderd en zelfs centimeters gaan verloren.

‘Het bewijs’

Dit klinkt natuurlijk allemaal erg mooi en om het nog mooier te maken: het is wetenschappelijk bewezen! Het bewijs is te vinden door op de onderstaande knop te klikken, daarin kun je het gehele onderzoek inzien.

http://www.scalaeurope.nl/wp-content/uploads/2016/10/02-Clinical-Studies.pdf

‘Nu is het aan jou..’

Ik ben klaar met de cellulite en wil graag weer vol trots in de zomermaanden rondlopen zonder zorgen te maken over mijn sinaasappelhuid. Jij ook? Bekijk de collecties om de verschillende producten te zien.

http://www.scalaeurope.nl/producten/biopromise/

http://www.scalaeurope.nl/producten/biofir/

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

Waarom is shapewear zo duur?

Waarom is shapewear zo duur?

Een veel voorkomende vraag bij veel vrouwen en mannen van alle maten die geïnteresseerd zijn in shapewear is: "waarom is shapewear zo duur?"Wel, het antwoord is vrij simpel: "Omdat het echt werkt!" Shapewear is er in vele soorten, maten, patronen en stijlen met een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!