fbpx

‘Weg met cellulite’

Home » ‘Weg met cellulite’

Written by Scala Europe

06/02/2017

Cellulitis benen

‘Wat is cellulite?’

Cellulite is een onschuldige verclustering van vetcellen, dit wordt veroorzaakt door een slechte doorbloeding in de huid. In wat makkelijkere woorden: de bekende putjes op de benen en billen. Afvalstoffen en vocht slaan zichzelf op onder de huidoppervlak waarbij het vetweefsel opzwelt. Hierdoor wordt de huid bobbelig en ontstaan er putjes, ook wel ‘sinaasappelhuid’ genoemd.

‘Weg met cellulite’

Ik ging er vanuit dat niet veel vrouwen er last van hadden terwijl bijna 80% er vroeg of laat last van krijgt. Ik spreek waarschijnlijk namens meerdere vrouwen dat het geen prettig gevoel is. Verschillende kledingstukken, vooral in de zomer, draag je liever niet. Scala heeft hier een hele simpele manier voor ontwikkeld om de cellulite aan te maken. In beide collecties van de BioPromise en BioFir hebben ze gebruik gemaakt van ‘bio kristallen’ in de garens. Dit verzorgt voor een continue massage waarbij de doorbloeding wordt gestimuleerd, als gevolg worden de afvalstoffen ook beter doorgevoerd. Cellulite wordt aanzienlijk verminderd en zelfs centimeters gaan verloren.

‘Het bewijs’

Dit klinkt natuurlijk allemaal erg mooi en om het nog mooier te maken: het is wetenschappelijk bewezen! Het bewijs is te vinden door op de onderstaande knop te klikken, daarin kun je het gehele onderzoek inzien.

https://www.scalaeurope.nl/wp-content/uploads/2016/10/02-Clinical-Studies.pdf

‘Nu is het aan jou..’

Ik ben klaar met de cellulite en wil graag weer vol trots in de zomermaanden rondlopen zonder zorgen te maken over mijn sinaasappelhuid. Jij ook? Bekijk de collecties om de verschillende producten te zien.

https://www.scalaeurope.nl/producten/biopromise/

https://www.scalaeurope.nl/producten/biofir/

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.