Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Written by beekenbommel

januari 4, 2020

Traditionele jurken passen vaak losjes; daarom kunt u kiezen voor een taille cincher om de taille en de buik te spannen. Als de heupen of dijen je doelgebied zijn, kies dan een spanx of shapewear-short.


 

 

Cocktailstijl loopt vaak halflang, dus je moet stukjes shapewear die te laag zijn voor mensen om te zien proberen te voorkomen. Jurken in cocktailstijl werken goed met een romper eronder, of zelfs een vormgevende slip.

 

Strapless maakt het moeilijker om een stuk shapewear te kiezen, omdat je beperkt bent tot stukken die gemakkelijk kunnen worden verborgen. Voor een strapless jurk kun je gaan met een strapless body shaper, of zelfs een paar taille cinchers of shaping slips.

 

Trouwjurken van kant of zijde geven je ook beperkte opties voor shapewear-stukken omdat ze van dunner materiaal zijn. Kant / zijden jurken hebben ook de neiging om kleuren eronder op te nemen; je wilt iets kiezen dat naadloos is, zodat het niet onder je jurk wordt gezien. Het kiezen van een neutrale kleur in plaats van wit werkt het beste.

 

Shapewear zal je ongetwijfeld dunner en uiteindelijk beter doen lijken op je trouwdag. Je zult je op je gemak voelen en zal je niet eens herinneren dat je het aan hebt. Hoewel dieet en lichaamsbeweging een goede manier zijn om af te vallen, is het vaak moeilijk met de stress tijdens het trouwseizoen. Shapewear kan je helpen er op je best uit te zien zonder je te concentreren op je dieet.

Veel beroemdheden maken ook gebruik van shapewear onder hun jurken op de rode loper. Het geeft hen het vertrouwen om voor mensen te staan en in de schijnwerpers te staan, wetende dat hun lichaam er fantastisch uitziet in hun prachtige jurk. Met shapewear kun je dat vertrouwen ook bereiken.

Hoe meet je shapewear?

Heb je een favoriete broek die niet meer past vanwege je extra buikvet? Houdt je buik je tegen om een nauwsluitende jurk te dragen? Nou, er is een gemakkelijke oplossing! Hoe zit het met shapewear? Met shapewear heb je geen probleem om je favoriete broek aan te...

Waarom is het zo lastig om rug vet te verliezen?

Veel mensen zijn erg bezorgd over rugvet en hebben het gevoel dat ze niets kunnen doen om er vanaf te komen. Gelukkig, met een mix van gezond eten en lichaamsbeweging, kan rugvet worden geëlimineerd. Maar waarom is het zo moeilijk om rugvet te verliezen? Hier zijn...

Waarom is shapewear zo duur?

Een veel voorkomende vraag bij veel vrouwen en mannen van alle maten die geïnteresseerd zijn in shapewear is: "waarom is shapewear zo duur?"Wel, het antwoord is vrij simpel: "Omdat het echt werkt!" Shapewear is er in vele soorten, maten, patronen en stijlen met een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!