fbpx
Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Home » Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Written by Scala Europe

04/01/2020

spanx5 940x429 1

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het gebruiksgemak maken het de beste optie om onder een trouwjurk te dragen. Er is geen twijfel dat de bruid er op haar allerbest uit zal zien en zich goed zal voelen tijdens het dragen van de shapewear en de bruidsjurk.

Veel bedrijven hebben shapewear-kleding speciaal voor trouwjurken ontworpen. Ongeacht de stijl van kleding, strapless, zeemeermin of traditioneel, er zijn shapewear-stukken die voor iedereen werken. De onderstaande lijst geeft details over welke shapewear-kleding het beste is op basis van de kledingstijl. #Dress Style: Traditional

Traditionele jurken passen vaak losjes; daarom kunt u kiezen voor een taille cincher om de taille en de buik te spannen. Als de heupen of dijen je doelgebied zijn, kies dan een spanx of shapewear-short.


Rago 1294 Open Girdle

#Dress Style: Cocktail

Cocktailstijl loopt vaak halflang, dus je moet stukjes shapewear die te laag zijn voor mensen om te zien proberen te voorkomen. Jurken in cocktailstijl werken goed met een romper eronder, of zelfs een vormgevende slip.#Dress Style: Strapless

Strapless maakt het moeilijker om een stuk shapewear te kiezen, omdat je beperkt bent tot stukken die gemakkelijk kunnen worden verborgen. Voor een strapless jurk kun je gaan met een strapless body shaper, of zelfs een paar taille cinchers of shaping slips.

51no3YCCKXL. AC UX569
51no3YCCKXL. AC UX569

#Dress Style: Lace/Silk

Trouwjurken van kant of zijde geven je ook beperkte opties voor shapewear-stukken omdat ze van dunner materiaal zijn. Kant / zijden jurken hebben ook de neiging om kleuren eronder op te nemen; je wilt iets kiezen dat naadloos is, zodat het niet onder je jurk wordt gezien. Het kiezen van een neutrale kleur in plaats van wit werkt het beste.

va bien ultra lift seamless bustier 1503 nude
va bien ultra lift seamless bustier 1503 nude

Shapewear zal je ongetwijfeld dunner en uiteindelijk beter doen lijken op je trouwdag. Je zult je op je gemak voelen en zal je niet eens herinneren dat je het aan hebt. Hoewel dieet en lichaamsbeweging een goede manier zijn om af te vallen, is het vaak moeilijk met de stress tijdens het trouwseizoen. Shapewear kan je helpen er op je best uit te zien zonder je te concentreren op je dieet.

Veel beroemdheden maken ook gebruik van shapewear onder hun jurken op de rode loper. Het geeft hen het vertrouwen om voor mensen te staan en in de schijnwerpers te staan, weten

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

Waarom is het zo lastig om rug vet te verliezen?

Waarom is het zo lastig om rug vet te verliezen?

Veel mensen zijn erg bezorgd over rugvet en hebben het gevoel dat ze niets kunnen doen om er vanaf te komen. Gelukkig, met een mix van gezond eten en lichaamsbeweging, kan rugvet worden geëlimineerd. Maar waarom is het zo moeilijk om rugvet te verliezen? Hier zijn...

Waarom is shapewear zo duur?

Waarom is shapewear zo duur?

Een veel voorkomende vraag bij veel vrouwen en mannen van alle maten die geïnteresseerd zijn in shapewear is: “waarom is shapewear zo duur?”Wel, het antwoord is vrij simpel: “Omdat het echt werkt!” Shapewear is er in vele soorten, maten, patronen en stijlen met een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!