fbpx

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Home » Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Written by Scala Europe

04/01/2020

spanx5 940x429 1

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het gebruiksgemak maken het de beste optie om onder een trouwjurk te dragen. Er is geen twijfel dat de bruid er op haar allerbest uit zal zien en zich goed zal voelen tijdens het dragen van de shapewear en de bruidsjurk.

Veel bedrijven hebben shapewear-kleding speciaal voor trouwjurken ontworpen. Ongeacht de stijl van kleding, strapless, zeemeermin of traditioneel, er zijn shapewear-stukken die voor iedereen werken. De onderstaande lijst geeft details over welke shapewear-kleding het beste is op basis van de kledingstijl. #Dress Style: Traditional

Traditionele jurken passen vaak losjes; daarom kunt u kiezen voor een taille cincher om de taille en de buik te spannen. Als de heupen of dijen je doelgebied zijn, kies dan een spanx of shapewear-short.


Rago 1294 Open Girdle

#Dress Style: Cocktail

Cocktailstijl loopt vaak halflang, dus je moet stukjes shapewear die te laag zijn voor mensen om te zien proberen te voorkomen. Jurken in cocktailstijl werken goed met een romper eronder, of zelfs een vormgevende slip.#Dress Style: Strapless

Strapless maakt het moeilijker om een stuk shapewear te kiezen, omdat je beperkt bent tot stukken die gemakkelijk kunnen worden verborgen. Voor een strapless jurk kun je gaan met een strapless body shaper, of zelfs een paar taille cinchers of shaping slips.

51no3YCCKXL. AC UX569
51no3YCCKXL. AC UX569

#Dress Style: Lace/Silk

Trouwjurken van kant of zijde geven je ook beperkte opties voor shapewear-stukken omdat ze van dunner materiaal zijn. Kant / zijden jurken hebben ook de neiging om kleuren eronder op te nemen; je wilt iets kiezen dat naadloos is, zodat het niet onder je jurk wordt gezien. Het kiezen van een neutrale kleur in plaats van wit werkt het beste.

va bien ultra lift seamless bustier 1503 nude
va bien ultra lift seamless bustier 1503 nude

Shapewear zal je ongetwijfeld dunner en uiteindelijk beter doen lijken op je trouwdag. Je zult je op je gemak voelen en zal je niet eens herinneren dat je het aan hebt. Hoewel dieet en lichaamsbeweging een goede manier zijn om af te vallen, is het vaak moeilijk met de stress tijdens het trouwseizoen. Shapewear kan je helpen er op je best uit te zien zonder je te concentreren op je dieet.

Veel beroemdheden maken ook gebruik van shapewear onder hun jurken op de rode loper. Het geeft hen het vertrouwen om voor mensen te staan en in de schijnwerpers te staan, weten

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *