fbpx

Waarom is shapewear zo duur?

Home » Waarom is shapewear zo duur?

Written by Scala Europe

16/11/2019

090519 shapewear spanx lead

Een veel voorkomende vraag bij veel vrouwen en mannen van alle maten die geïnteresseerd zijn in shapewear is: “waarom is shapewear zo duur?”
Wel, het antwoord is vrij simpel: “Omdat het echt werkt!”

Shapewear is er in vele soorten, maten, patronen en stijlen met een gemeenschappelijke functie. Het werkt om delen van het lichaam samen te drukken om ze slanker te laten lijken.

Shapewear kan helpen om je slanker te laten lijken in jurken, werkkleding of zelfs eenvoudige jeans en een T-shirt. Shapewear kan zich richten op vele delen van het lichaam met alle verschillende stijlen die tegenwoordig op de markt zijn.

Je kunt kiezen op welke plekken je jezelf wilt richten, zoals je dijen, billen, buik, benen of zelfs je armen! Shapewear is een enorme rage geworden en veel mensen profiteren van deze geweldige stukken.

Het is zelfs bewezen dat shapewear heeft geholpen het vertrouwen van mensen te verbeteren, waardoor ze zich beter voelen en er beter uitzien.


Dus waar komen de kosten vandaan? Shapewear varieert qua prijs door de stijl van het stuk en ook het merk. Je kunt ongeveer €10 per item betalen tot maximaal €90, afhankelijk van het merk. Meestal zegt het prijskaartje wel iets.

De reden achter het feit dat zoveel stukken shapewear hoog in het vaandel staan, is omdat veel retailers en bedrijven materiaal en stoffen van de hoogste kwaliteit gebruiken om het te laten werken en jou de resultaten te geven die je nodig hebt.

Als bedrijven veel betalen voor de materialen om de kledingstukken te maken, moeten ze het hoger prijzen om winst te maken op de kledingstukken. Dat is logisch!

“Het was comfortabeler,” zei Cathy Fitzpatrick. Het draait allemaal om de kwaliteit. “€30 is niet zo’n groot verschil als ik een verschil in de spiegel ga zien,” verklaarde Araceli Herrera, een andere tester.

Als je je afvraagt waarom shapewear zo duur is en twijfelt of je je geld eraan wilt uitgeven, onthoud dan dat merken die echt werken duurder zijn!

Scala Europe biedt eersteklas shapewear die je kunt bekijken. Alle stukken zijn ontworpen om jou de resultaten te geven die je nodig hebt. Als je wilt dat het werkt, hoef je je geen zorgen te maken over het prijskaartje.

Trakteer jezelf op een geweldig stuk shapewear. Je zult jezelf veel zelfverzekerder voelen en niet teleurgesteld zijn in je beslissing!

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *