fbpx

Waarom is het zo lastig om rug vet te verliezen?

Home » Waarom is het zo lastig om rug vet te verliezen?

Written by Scala Europe

16/11/2019

spanx23 940x429 1

Veel mensen zijn erg bezorgd over rugvet en hebben het gevoel dat ze niets kunnen doen om er vanaf te komen. Gelukkig, met een mix van gezond eten en lichaamsbeweging, kan rugvet worden geëlimineerd. Maar waarom is het zo moeilijk om rugvet te verliezen? Hier zijn enkele redenen waarom:

# Je rug is de eerste plaats waar je aankomt

# De spieren onder het rugvet zijn erg dun waardoor het moeilijker wordt om vet te verliezen

# Je rug heeft de grootste hoeveelheid vetcellen


Tips voor het gebruik van shapewear tegen rugvet

Met shapewear kun je je onmiddellijk beter voelen over je rugvet en je gehele lichaam. Dit werkt echter alleen als je shapewear op de juiste manier gebruikt. Houd de volgende keer dat je een stuk shapewear koopt om je rugvet te verminderen, deze eenvoudige tips in gedachten:

Koop de maat die past
Het kopen van shapewear die niet past, helpt je niet om dat extra rugvet te verliezen of je dunner te lijken. Het kan zelfs ervoor zorgen dat je rugvet nog meer opvalt en uitstulpingen in de rugstreek veroorzaakt. Zorg ervoor dat de volgende keer dat je zoekt naar shapewear dat je dat in gedachten houdt. Een goede tip is om ervoor te zorgen dat je opgemeten wordt.

Word gepast
Als je niet zeker bent van je maat shapewear en wat het beste voor jou werkt, heb je de mogelijkheid om te passen. Het is belangrijk om een ​​maat te dragen waarvoor die bij je past.

https://www.scalaeurope.nl/producten/biopromise/

Draag kleding met volledige dekking
Je kunt je favoriete stuk shapewear voor je rug combineren met een leuke outfit die volledige dekking biedt. Dit vermindert al die extra zoomlijnen en zorgt ervoor dat je lichaam er natuurlijk zachter uitziet.

Kies smoothing shapewear
Gladmakende shapewear kan onder kleding werken. Het is vooral erg handig voor mensen met extra rugvet. Gladmakende shapewear kan elk probleemgebied afvlakken en een glad oppervlak creëren waar kleding tegenaan kan liggen.

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *