fbpx
Uitgaanstip: Ladies Night Down Town, 24 -10, in de Klanderij Enschede

Written by beekenbommel

03/02/2017

Ladies Night Klanderij Enschede

Op donderdagavond 24 oktober vind er in winkelcentrum De Klanderij in Enschede, vanaf 18:30 u, een Ladies Night Down Town plaats. Winkelcentrum De Klanderij bestaat tien jaar en viert samen met alle bezoekers vijf dagen lang het grootste verjaardagsfeest van Enschede!

De avond staat bol van alles waar vrouwen blij van worden én meer! Goodie bags met waardebonnen en aantrekkelijke acties*, bubbels, heerlijke hapjes, beauty, lifestyle, mooie aanbiedingen…de Ladies Night Down Town trakteert vrouwen op het mooiste, lekkerste en leukste wat Enschede en Twente te bieden hebben! De klapper van de avond is de rijkgevulde Ladies Night Down Town Loterij om 20.00 uur! Meedoen is razend interessant voor iedere vrouw met een good taste!

Ook wij van Scala Europe staan er met een stand om onze shapewear te presenteren en te demonstreren. Je kunt natuurlijk over de producten vragen stellen en informatie meekrijgen.  Ter plekke bestellen kun je met je mobiel in onze webshop.

Er is een mogelijkheid om in de directe omgeving onze producten direct te kunnen aanschaffen. Sinds enkele maanden heeft Elzinga Kousen in Enschede ook onze collectie shapewear opgenomen in hun assortiment. Wij verwijzen je dan graag door naar de winkel van Elzinga Kousen.  Haverstraatpassage 5 Enschede. Tot ziens bij onze stand.

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

Waarom is shapewear zo duur?

Waarom is shapewear zo duur?

Een veel voorkomende vraag bij veel vrouwen en mannen van alle maten die geïnteresseerd zijn in shapewear is: "waarom is shapewear zo duur?"Wel, het antwoord is vrij simpel: "Omdat het echt werkt!" Shapewear is er in vele soorten, maten, patronen en stijlen met een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!