fbpx

Uitgaanstip: Ladies Night Down Town, 24 -10, in de Klanderij Enschede

Home » Uitgaanstip: Ladies Night Down Town, 24 -10, in de Klanderij Enschede

Written by Scala Europe

03/02/2017

scala elzinga 1

Ladies Night Klanderij Enschede

Op donderdagavond 24 oktober vind er in winkelcentrum De Klanderij in Enschede, vanaf 18:30 u, een Ladies Night Down Town plaats. Winkelcentrum De Klanderij bestaat tien jaar en viert samen met alle bezoekers vijf dagen lang het grootste verjaardagsfeest van Enschede!

De avond staat bol van alles waar vrouwen blij van worden én meer! Goodie bags met waardebonnen en aantrekkelijke acties*, bubbels, heerlijke hapjes, beauty, lifestyle, mooie aanbiedingen…de Ladies Night Down Town trakteert vrouwen op het mooiste, lekkerste en leukste wat Enschede en Twente te bieden hebben! De klapper van de avond is de rijkgevulde Ladies Night Down Town Loterij om 20.00 uur! Meedoen is razend interessant voor iedere vrouw met een good taste!

Ook wij van Scala Europe staan er met een stand om onze shapewear te presenteren en te demonstreren. Je kunt natuurlijk over de producten vragen stellen en informatie meekrijgen.  Ter plekke bestellen kun je met je mobiel in onze webshop.

Er is een mogelijkheid om in de directe omgeving onze producten direct te kunnen aanschaffen. Sinds enkele maanden heeft Elzinga Kousen in Enschede ook onze collectie shapewear opgenomen in hun assortiment. Wij verwijzen je dan graag door naar de winkel van Elzinga Kousen.  Haverstraatpassage 5 Enschede. Tot ziens bij onze stand.

Scala Europe

Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *