fbpx

Met figuur corrigerende onderkleding staat je uitgaanskleding nog mooier

Home » Met figuur corrigerende onderkleding staat je uitgaanskleding nog mooier

Written by Scala Europe

16/03/2017

L02545 blackwhite 750x510 1

uitgaanskleding

De feestdagen komen er aan en veel mensen gaan binnenkort weer op pad om nieuwe uitgaanskleding te kopen.
Om je nieuwe uitgaanskleding met kerst of andere gelegenheden goed tot z’n recht te laten komen, adviseren wij je om onze shapewear te dragen. Met figuur corrigerende onderkleding van Scala staat je uitgaanskleding nog mooier.
Je hoeft je tijdens deze leuke dagen geen zorgen meer te maken om je figuur.

Onze shapewear (corrigerende ondermode) zorgt er meteen voor dat je figuur op de gewenste plekken (buik, benen, heupen en billen) gecorrigeerd wordt. Dit is niet alleen erg handig maar het geeft je ook direct een goed gevoel.

Bij ons kun je kiezen uit 2 collecties die deze corrigerende werking hebben. Dit zijn de Reguliere shapewear en de BioPromise shapewear. Speciaal voor de feestelijke gelegenheden zijn er een aantal artikelen van de Reguliere shapewear in onze SALE geplaatst, die je voor een hele leuke prijs kunt bestellen in onze webshop. Mocht je naast de corrigerende werking ook een product willen met anti cellulite werking dan kun je het beste kiezen voor de BioPromise shapewear. Deze bevat dus beide eigenschappen.
Wil je meer informatie neem gerust contact met ons op of bestel meteen in de webshop.

bekijk de collectie

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.