fbpx
Tips om langer met je shapewear te kunnen doen!

Written by beekenbommel

19/10/2019


Zo’n 37% van de vrouwen in Nederland heeft te maken met cellulitis, zeg nou eerlijk; er zijn leukere dingen in het leven.. Gelukkig zijn er oefeningen en middelen om je hiertegen te wapenen! We gaan een aantal korte oefeningen aan je leren en geven je nog een extra bonus tussendoor!


1. Niet meerdere dagen achter elkaar

Het effect van Scala shapewear is het beste op het moment dat je dit meerdere dagen achter elkaar draagt, maar voor de levensduur van de shapewear is dit helaas niet goed. Als je de shapewear uitdoet nadat je het heel de dag hebt gedragen dan komt het uit zichzelf weer in model, maar als de shapewear niet de kans heeft om in model te komen dan gaat na verloop van tijd het model uit de shapewear.

Het klinkt heel commercieel, maar als jij de shapewear meerdere dagen achter elkaar wil dragen kun je het beste meer dan 1 stuk kopen zodat je deze af kunt wisselen!

2. Vergeet niet te wassen

Net Het is een beetje voor de hand liggend, maar het is enorm belangrijk om de shapewear op tijd te wassen. De shapewear kan redelijk warm worden doordat het eigenlijk een extra laag kleding is dus is het niet fris om deze niet te wassen, het product wordt er gelukkig niet slechter van!

3. Let op het wassen

Het beste is om je wasmachine in te stellen op een wolwas- of zijdeprogramma, het is belangrijk om je shapewear in een wasakje te doen, want hiermee bescherm je jouw corrigerende kleding. Wij raadden het zeer af om de shapewear in de droger te doen, want dit is enorm slecht voor de elasticiteit van product!

Het beste is dus om deze lekker te laten drogen aan de waslijn, gebruik een mild wasmiddel en wring de shapewear ook zeker niet uit! Dit kan de vezels in de corrigerende kleding beschadigen waardoor de werking veel minder wordt.


‘Gouden tip’

Het ene product is het andere niet, wij merken dat mensen de beste resultaten krijgen met onze combi-pack voor de dag en de nacht!

http://www.scalaeurope.nl/toepassingen/


Wat voor tips helpen bij jou om langer met je shapewear te kunnen doen? Laat het ons hieronder weten!

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

Waarom is shapewear zo duur?

Waarom is shapewear zo duur?

Een veel voorkomende vraag bij veel vrouwen en mannen van alle maten die geïnteresseerd zijn in shapewear is: "waarom is shapewear zo duur?"Wel, het antwoord is vrij simpel: "Omdat het echt werkt!" Shapewear is er in vele soorten, maten, patronen en stijlen met een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!