Tips om langer met je shapewear te kunnen doen!

Written by beekenbommel

oktober 19, 2019


Zo’n 37% van de vrouwen in Nederland heeft te maken met cellulitis, zeg nou eerlijk; er zijn leukere dingen in het leven.. Gelukkig zijn er oefeningen en middelen om je hiertegen te wapenen! We gaan een aantal korte oefeningen aan je leren en geven je nog een extra bonus tussendoor!


1. Niet meerdere dagen achter elkaar

Het effect van Scala shapewear is het beste op het moment dat je dit meerdere dagen achter elkaar draagt, maar voor de levensduur van de shapewear is dit helaas niet goed. Als je de shapewear uitdoet nadat je het heel de dag hebt gedragen dan komt het uit zichzelf weer in model, maar als de shapewear niet de kans heeft om in model te komen dan gaat na verloop van tijd het model uit de shapewear.

Het klinkt heel commercieel, maar als jij de shapewear meerdere dagen achter elkaar wil dragen kun je het beste meer dan 1 stuk kopen zodat je deze af kunt wisselen!

2. Vergeet niet te wassen

Net Het is een beetje voor de hand liggend, maar het is enorm belangrijk om de shapewear op tijd te wassen. De shapewear kan redelijk warm worden doordat het eigenlijk een extra laag kleding is dus is het niet fris om deze niet te wassen, het product wordt er gelukkig niet slechter van!

3. Let op het wassen

Het beste is om je wasmachine in te stellen op een wolwas- of zijdeprogramma, het is belangrijk om je shapewear in een wasakje te doen, want hiermee bescherm je jouw corrigerende kleding. Wij raadden het zeer af om de shapewear in de droger te doen, want dit is enorm slecht voor de elasticiteit van product!

Het beste is dus om deze lekker te laten drogen aan de waslijn, gebruik een mild wasmiddel en wring de shapewear ook zeker niet uit! Dit kan de vezels in de corrigerende kleding beschadigen waardoor de werking veel minder wordt.


‘Gouden tip’

Het ene product is het andere niet, wij merken dat mensen de beste resultaten krijgen met onze combi-pack voor de dag en de nacht!

[otw_shortcode_button href=”http://www.scalaeurope.nl/toepassingen/” size=”large” bgcolor=”#A0D9B3″ icon_position=”center” shape=”radius” border_color=”#FFFFFF”]Product bekijken[/otw_shortcode_button]


Wat voor tips helpen bij jou om langer met je shapewear te kunnen doen? Laat het ons hieronder weten!

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

Hoe meet je shapewear?

Heb je een favoriete broek die niet meer past vanwege je extra buikvet? Houdt je buik je tegen om een nauwsluitende jurk te dragen? Nou, er is een gemakkelijke oplossing! Hoe zit het met shapewear? Met shapewear heb je geen probleem om je favoriete broek aan te...

Waarom is het zo lastig om rug vet te verliezen?

Veel mensen zijn erg bezorgd over rugvet en hebben het gevoel dat ze niets kunnen doen om er vanaf te komen. Gelukkig, met een mix van gezond eten en lichaamsbeweging, kan rugvet worden geëlimineerd. Maar waarom is het zo moeilijk om rugvet te verliezen? Hier zijn...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!