fbpx

Tips om langer met je shapewear te kunnen doen!

Home » Tips om langer met je shapewear te kunnen doen!

Written by Scala Europe

19/10/2019

Lingerielaundry GettyImages 98965377 5ac117b53418c60037240e07

Zo’n 37% van de vrouwen in Nederland heeft te maken met cellulitis, zeg nou eerlijk; er zijn leukere dingen in het leven.. Gelukkig zijn er oefeningen en middelen om je hiertegen te wapenen! We gaan een aantal korte oefeningen aan je leren en geven je nog een extra bonus tussendoor!


1. Niet meerdere dagen achter elkaar

Het effect van Scala shapewear is het beste op het moment dat je dit meerdere dagen achter elkaar draagt, maar voor de levensduur van de shapewear is dit helaas niet goed. Als je de shapewear uitdoet nadat je het heel de dag hebt gedragen dan komt het uit zichzelf weer in model, maar als de shapewear niet de kans heeft om in model te komen dan gaat na verloop van tijd het model uit de shapewear.

Het klinkt heel commercieel, maar als jij de shapewear meerdere dagen achter elkaar wil dragen kun je het beste meer dan 1 stuk kopen zodat je deze af kunt wisselen!

2. Vergeet niet te wassen

Net Het is een beetje voor de hand liggend, maar het is enorm belangrijk om de shapewear op tijd te wassen. De shapewear kan redelijk warm worden doordat het eigenlijk een extra laag kleding is dus is het niet fris om deze niet te wassen, het product wordt er gelukkig niet slechter van!

3. Let op het wassen

Het beste is om je wasmachine in te stellen op een wolwas- of zijdeprogramma, het is belangrijk om je shapewear in een wasakje te doen, want hiermee bescherm je jouw corrigerende kleding. Wij raadden het zeer af om de shapewear in de droger te doen, want dit is enorm slecht voor de elasticiteit van product!

Het beste is dus om deze lekker te laten drogen aan de waslijn, gebruik een mild wasmiddel en wring de shapewear ook zeker niet uit! Dit kan de vezels in de corrigerende kleding beschadigen waardoor de werking veel minder wordt.


‘Gouden tip’

Het ene product is het andere niet, wij merken dat mensen de beste resultaten krijgen met onze combi-pack voor de dag en de nacht!

https://www.scalaeurope.nl/toepassingen/


Wat voor tips helpen bij jou om langer met je shapewear te kunnen doen? Laat het ons hieronder weten!

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *