fbpx

Tips om langer met je panty te doen!

Home » Tips om langer met je panty te doen!

Written by Scala Europe

19/10/2019

ripped panty

1. Niet té klein

Als het jou enige vorm van moeite kost om de panty of je knieën te trekken dan heb je kans dat je net iets te hard aan trekt waardoor er een scheur in komt.. Het is veel beter om een panty te kopen die 1 maat (maximaal 2) te groot is. Hierdoor kun je veel beter je panty aan doen en zit je er ook niet mee dat je panty op je knieën hangt!

2. Ondergoed over je panty

Tegenwoordig heeft iedereen wel lekker zacht ondergoed, maar voor je panty is dit niet goed, want die glijdt hier natuurlijk makkelijk overheen.. Wat je beter kunt doen is je ondergoed over je panty heen doen zodat deze blijft zitten, dan moet je natuurlijk wel een wat strakkere slip dragen. 😉

Wil je er echt zeker van zijn dat je panty goed blijft zitten? Met shapewear speel je op safe, want dit zit natuurlijk altijd strak!

3. Haarspray tegen ladders?

Iedere vrouw wil natuurlijk een ladder in haar panty voorkomen, maar hoe doe je dat? Dit kun je doen door haarspray op je panty te spuiten, dit zorgt voor extra versteviging als je hem aantrekt!

Is het te laat om er haarspray op te doen? Het kan helpen om er doorzichtige nagellak op te doen zodat je kunt voorkomen dat de ladder nog groter wordt!

4. Brrrr.. in de vriezer!

Een wat onbekendere tip is om je panty in de vriezer te leggen als je ze niet draagt, het liefst in een plastic zak. Het is wel belangrijk dat je hem er een dag voordat je hem aandoet uit te halen, door hem ind e vriezer te leggen blijft het materiaal steviger en gaan ze hopelijk minder snel kapot!


Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *