fbpx
Tips om langer met je panty te doen!

Written by beekenbommel

19/10/2019


1. Niet té klein

Als het jou enige vorm van moeite kost om de panty of je knieën te trekken dan heb je kans dat je net iets te hard aan trekt waardoor er een scheur in komt.. Het is veel beter om een panty te kopen die 1 maat (maximaal 2) te groot is. Hierdoor kun je veel beter je panty aan doen en zit je er ook niet mee dat je panty op je knieën hangt!

2. Ondergoed over je panty

Tegenwoordig heeft iedereen wel lekker zacht ondergoed, maar voor je panty is dit niet goed, want die glijdt hier natuurlijk makkelijk overheen.. Wat je beter kunt doen is je ondergoed over je panty heen doen zodat deze blijft zitten, dan moet je natuurlijk wel een wat strakkere slip dragen. 😉

Wil je er echt zeker van zijn dat je panty goed blijft zitten? Met shapewear speel je op safe, want dit zit natuurlijk altijd strak!

3. Haarspray tegen ladders?

Iedere vrouw wil natuurlijk een ladder in haar panty voorkomen, maar hoe doe je dat? Dit kun je doen door haarspray op je panty te spuiten, dit zorgt voor extra versteviging als je hem aantrekt!

Is het te laat om er haarspray op te doen? Het kan helpen om er doorzichtige nagellak op te doen zodat je kunt voorkomen dat de ladder nog groter wordt!

4. Brrrr.. in de vriezer!

Een wat onbekendere tip is om je panty in de vriezer te leggen als je ze niet draagt, het liefst in een plastic zak. Het is wel belangrijk dat je hem er een dag voordat je hem aandoet uit te halen, door hem ind e vriezer te leggen blijft het materiaal steviger en gaan ze hopelijk minder snel kapot!


Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

Waarom is shapewear zo duur?

Waarom is shapewear zo duur?

Een veel voorkomende vraag bij veel vrouwen en mannen van alle maten die geïnteresseerd zijn in shapewear is: "waarom is shapewear zo duur?"Wel, het antwoord is vrij simpel: "Omdat het echt werkt!" Shapewear is er in vele soorten, maten, patronen en stijlen met een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!