fbpx

Lekker sporten en tegelijk afslanken, kan dat?

Home » Lekker sporten en tegelijk afslanken, kan dat?

Written by Scala Europe

03/02/2017

Bewegen en sporten is gezond.

Daar is al heel veel over geschreven en gepraat. Mensen bewegen en sporten om verschillende redenen. Er zijn allerlei manieren en het is aan jou hoe vaak en waar je sport.
Maar wat nou als je tijdens het joggen of fitness kleding aan hebt en je tegelijkertijd helpen met afslanken !!  Hoe?  Kan dat dan?

Dit is namelijk mogelijk met onze sportkleding. Dankzij actieve bio-kristallen die in de stof zijn verwerkt hebben onze producten eigenschappen die zorgen dat je bloedcirculatie geleidelijk wordt gestimuleerd waardoor je spieren minder vermoeid raken en melkzuurafscheiding aanzienlijk wordt gereduceerd. Zo kun je blessures voorkomen.
Deze bio-kristallen gaan een reactie aan met je lichaamswarmte en dit wordt omgezet in langgolvige infrarood stralen die bloedcellen actiever maken. Doordat de bloedcirculatie beter op gang is gekomen, worden tevens vetophopingen onder de huid afgevoerd en zie je je cellulite afnemen. Uiteindelijk word je huid gladder en egaler. Je zult op je gewenste plekken afslanken en je figuur zal mooier uitkomen.  Je slaat dus tijdens het sporten 2 vliegen in 1 klap.  Geweldig toch!!  Is dat niet iets voor jou?

Wij verkopen de volgende sportkleding: Sportbroeken voor dames en heren, sport BH, sportshirt, sportbermuda, ¾ sportlegging, sporttop, lange sportlegging en sport compressiekousen.

Probeer het zelf en we zien je recensies graag tegemoet.

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.