fbpx
Lekker sporten en tegelijk afslanken, kan dat?

Written by beekenbommel

03/02/2017

cellulite_sport

Bewegen en sporten is gezond.

Daar is al heel veel over geschreven en gepraat. Mensen bewegen en sporten om verschillende redenen. Er zijn allerlei manieren en het is aan jou hoe vaak en waar je sport.
Maar wat nou als je tijdens het joggen of fitness kleding aan hebt en je tegelijkertijd helpen met afslanken !!  Hoe?  Kan dat dan?

Dit is namelijk mogelijk met onze sportkleding. Dankzij actieve bio-kristallen die in de stof zijn verwerkt hebben onze producten eigenschappen die zorgen dat je bloedcirculatie geleidelijk wordt gestimuleerd waardoor je spieren minder vermoeid raken en melkzuurafscheiding aanzienlijk wordt gereduceerd. Zo kun je blessures voorkomen.
Deze bio-kristallen gaan een reactie aan met je lichaamswarmte en dit wordt omgezet in langgolvige infrarood stralen die bloedcellen actiever maken. Doordat de bloedcirculatie beter op gang is gekomen, worden tevens vetophopingen onder de huid afgevoerd en zie je je cellulite afnemen. Uiteindelijk word je huid gladder en egaler. Je zult op je gewenste plekken afslanken en je figuur zal mooier uitkomen.  Je slaat dus tijdens het sporten 2 vliegen in 1 klap.  Geweldig toch!!  Is dat niet iets voor jou?

Wij verkopen de volgende sportkleding: Sportbroeken voor dames en heren, sport BH, sportshirt, sportbermuda, ¾ sportlegging, sporttop, lange sportlegging en sport compressiekousen.

Probeer het zelf en we zien je recensies graag tegemoet.

bekijk de collectie

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

Waarom is shapewear zo duur?

Waarom is shapewear zo duur?

Een veel voorkomende vraag bij veel vrouwen en mannen van alle maten die geïnteresseerd zijn in shapewear is: "waarom is shapewear zo duur?"Wel, het antwoord is vrij simpel: "Omdat het echt werkt!" Shapewear is er in vele soorten, maten, patronen en stijlen met een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!