Lekker sporten en tegelijk afslanken, kan dat?

Written by beekenbommel

februari 3, 2017

cellulite_sport

Bewegen en sporten is gezond.

Daar is al heel veel over geschreven en gepraat. Mensen bewegen en sporten om verschillende redenen. Er zijn allerlei manieren en het is aan jou hoe vaak en waar je sport.
Maar wat nou als je tijdens het joggen of fitness kleding aan hebt en je tegelijkertijd helpen met afslanken !!  Hoe?  Kan dat dan?

Dit is namelijk mogelijk met onze sportkleding. Dankzij actieve bio-kristallen die in de stof zijn verwerkt hebben onze producten eigenschappen die zorgen dat je bloedcirculatie geleidelijk wordt gestimuleerd waardoor je spieren minder vermoeid raken en melkzuurafscheiding aanzienlijk wordt gereduceerd. Zo kun je blessures voorkomen.
Deze bio-kristallen gaan een reactie aan met je lichaamswarmte en dit wordt omgezet in langgolvige infrarood stralen die bloedcellen actiever maken. Doordat de bloedcirculatie beter op gang is gekomen, worden tevens vetophopingen onder de huid afgevoerd en zie je je cellulite afnemen. Uiteindelijk word je huid gladder en egaler. Je zult op je gewenste plekken afslanken en je figuur zal mooier uitkomen.  Je slaat dus tijdens het sporten 2 vliegen in 1 klap.  Geweldig toch!!  Is dat niet iets voor jou?

Wij verkopen de volgende sportkleding: Sportbroeken voor dames en heren, sport BH, sportshirt, sportbermuda, ¾ sportlegging, sporttop, lange sportlegging en sport compressiekousen.

Probeer het zelf en we zien je recensies graag tegemoet.

bekijk de collectie

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

Hoe meet je shapewear?

Heb je een favoriete broek die niet meer past vanwege je extra buikvet? Houdt je buik je tegen om een nauwsluitende jurk te dragen? Nou, er is een gemakkelijke oplossing! Hoe zit het met shapewear? Met shapewear heb je geen probleem om je favoriete broek aan te...

Waarom is het zo lastig om rug vet te verliezen?

Veel mensen zijn erg bezorgd over rugvet en hebben het gevoel dat ze niets kunnen doen om er vanaf te komen. Gelukkig, met een mix van gezond eten en lichaamsbeweging, kan rugvet worden geëlimineerd. Maar waarom is het zo moeilijk om rugvet te verliezen? Hier zijn...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!