fbpx

Sport met Scala

Home » Sport met Scala

Written by Scala Europe

29/03/2017

Banner sporten

Sporten is gezond, dat horen we regelmatig. Niet alleen omdat je er fit van wordt, maar ook omdat het positieve veranderingen in het leven teweegbrengt. Soms is het moeilijk om jezelf te motiveren om te blijven sporten. Een belangrijke tip om je motivatie op peil te houden is om regelmatig nieuwe sportkleding aan te schaffen, waarin jij je goed en zelfverzekerd in voelt.

‘De perfecte sportkleding’

Onze Fitness collectie zorgt ervoor dat het afslankproces tijdens het sporten wordt gestimuleerd. De producten bevatten unieke ‘’Emana-garens’’ met biokristallen. Deze zorgen ervoor dat je huid continu wordt gemasseerd en dat de doorbloeding wordt gestimuleerd. Nog niet overtuigd? Nicole schreef een review over de sporthemd van Scala

Een voor mij nieuw product om te testen. Het sporthempje voelde heerlijk aan bij het uitpakken. Een donker zwarte top met fijne garen. Ik heb hem snel aangepast en hij zit perfect. Tijdens het dragen corrigeert hij wat erg prettig draagt onder (sport)kleding. Geen plek voor de muffin top. Na de warming-up voelde ik dat mijn lichaam warmte begon te produceren. De top is goed ventilerend en geeft goede steun tijdens het sporten. Tijdens het bewegen voelt het alsof je huid wordt gemasseerd en wordt gestimuleerd tijdens het afvalproces. Na het sporten gelijk in de wasmachine. Na het wassen laten drogen en hij zit weer als gegoten. Op naar de volgende training. In goede sportkleding voel ik me zekerder. Niemand hoeft te weten dat ik hem het liefst ook onder mijn jurkjes wil dragen. Ik kan je de top aanraden!

Groetjes Nicole

https://www.scalaeurope.nl/producten/sport/

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.