fbpx

‘Slanker in seconden met Shapewear’

Home » ‘Slanker in seconden met Shapewear’

Written by Scala Europe

06/02/2017

afvallen tips 1

‘Voel je zelfverzekerder met Scala’

Welke vrouw kent het niet? Geweldige outfit bij elkaar geshopt en het zit alleen niet zoals het echt zou moeten zitten. Kleine bobbeltjes hier en daar rondom je middel. Laten wij nou daarvoor de oplossing hebben. Onze Shapewear top is ideaal te dragen onder al je kleding. Het corrigeert de taille, buik en het slankere silhouet is direct zichtbaar. In de bovenkant van top hebben wij kant in verwerkt om het ook iets meer sexy te maken. Nog niet overtuigd? Lees hier onder wat Chantal vindt van haar Shapewear top van Scala!

‘Slanker in seconden met Shapewear’

‘Wanneer ik hoorde dat ik was uitgekozen om het Shapewear top uit te proberen, hoopte ik dat dit eindelijk de top zou zijn die mijn zwangerschapskilo’s een beetje bij elkaar zou houden. Eenmaal ontvangen viel het mij gelijk op wat voor een fijn materiaal het is. Het is lekker zacht en sluit goed aan op het lichaam. De top is geheel naadloos met nog eventuele verstelbare bandjes en in de bovenkant zit een mooi randje kant verwerkt. Wanneer ik de top droeg onder een jurk, kreeg ik gelijk vragen van mijn omgeving of ik wat kilo’s was verloren. Het is echt een hele fijne top wat alles mooi een beetje verpakt en het model blijft ook mooi. Soms heb je van die topjes die gaat uit leuteren maar de Shapewear van Scala niet!’

Groetjes,

Chantal

Nieuwsgierig naar onze collectie? Klik op de onderstaande button om de gehele collectie Shapewear te bekijken en voel je zelfverzekerder met Scala!

https://www.scalaeurope.nl/producten/shapewear/

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.