fbpx

Sinaasappelhuid 80% van de vrouwen krijgt het vroeg of laat.

Home » Sinaasappelhuid 80% van de vrouwen krijgt het vroeg of laat.

Written by Scala Europe

03/02/2017

Sinaasappelhuid, je bent niet de enige.

Veel vrouwen, maar liefst 80% krijgt er vroeg of laat mee te maken, een sinaasappelhuid op de billen of benen. Er zijn veel verschillende manieren om hier iets aan te doen, zo zijn er simpele tips die het sinaasappelhuid effect al kunnen verminderen.

Zonder uw gehele levensstijl aan te passen heeft Scala anti-cellulite producten die het sinaasappelhuid effect kunnen bestrijden.
Simpelweg het dragen van de ondermode is genoeg!

Werkt dit echt?

JA! Een wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het dragen van een Scala anti-cellulite product de sinaasappelhuid zal verminderen of zelfs laat verdwijnen.

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.