fbpx

Shapewear dat u met plezier draagt!

Home » Shapewear dat u met plezier draagt!

Written by Scala Europe

03/02/2017

Shapewear

Veel mensen denken bij shapewear aan te strakke onderkleding die de vetrolletjes niet verdoezelt maar wegdrukt.
Bij veel van de goedkopere merken is dit inderdaad het geval, dit heeft als gevolg dat u het niet dagelijks wil dragen.

Onze corrigerende kleding behoort tot het top segment en dit behalen wij door tijdens de productie van onze kleding een aantal belangrijke zaken in acht te nemen:
1. Op een zo natuurlijk mogelijke manier shapen, vetrolletjes / lovehandles verdoezelen op een effectieve en natuurlijk slanke manier.
2. Zorgen dat het prettig is om te dragen, het draagcomfort is namelijk minstens zo belangrijk als de werking.

U mag in het top segment wat verwachten mbt de kwaliteit, daarom zorgen wij er voor dat u keer op keer met veel plezier onze shapewear kan en wil aantrekken.

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.