Shapewear onder een spijkerbroek

Home » Shapewear onder een spijkerbroek

Written by Scala Europe

02/11/2019

Spanx Jeans 517826

Als je de kracht van shapewear hebt ervaren dan is de kans groot dat je deze elke dag wil dragen. met de shapewear van Scala is dit isdeaal om iedere dag te dragen en zelfs onder een spijkerbroek. Met de verschillende Shapewear producten van Scala kun jij jezelf weer zeker voelen over je lichaam. Daarnaast kun je gewoon je favoriete strakke spijkerbroek aandoen met de shapewear!

1. De verschillende mogelijkheden

Spijkerbroeken kunnen knellen op de heupen en in de taille, dat is natuurlijk ook afhankelijk van het model spijkerbroek dat je aan hebt. Als je een buikje hebt of als je strakke spijkerbroek knelt in de taille dan kun je het beste een corrigerend hempje of stringbody van Scala kiezen.

2. Voordelen van een shapewear hemdje

Met de Scala shapewear is het zelfs mogelijk om je eigen bh te dragen, sommige hemdjes zijn expres laag uitgesneden zodat je jouw comfortabele bh eronder kunt dragen. Zo profiteer je van de werking van het hemd én heb je het comfort van je eigen bh.

Zo zit je nooit vast aan de maat die wij aanbieden, maar kun je jouw eigen maat bh eronder dragen. Heb jij een grote cupmaat en kun je tot nu toe niets vinden wat past? Dan kan een Scala shapewear hemdje een goede oplossing zijn voor jou!

https://www.scalaeurope.nl/producten/shapewear/

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

Waarom is shapewear zo duur?

Waarom is shapewear zo duur?

Een veel voorkomende vraag bij veel vrouwen en mannen van alle maten die geïnteresseerd zijn in shapewear is: “waarom is shapewear zo duur?”Wel, het antwoord is vrij simpel: “Omdat het echt werkt!” Shapewear is er in vele soorten, maten, patronen en stijlen met een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!