fbpx

Shapewear onder een spijkerbroek

Home » Shapewear onder een spijkerbroek

Written by Scala Europe

02/11/2019

Spanx Jeans 517826

Als je de kracht van shapewear hebt ervaren dan is de kans groot dat je deze elke dag wil dragen. met de shapewear van Scala is dit isdeaal om iedere dag te dragen en zelfs onder een spijkerbroek. Met de verschillende Shapewear producten van Scala kun jij jezelf weer zeker voelen over je lichaam. Daarnaast kun je gewoon je favoriete strakke spijkerbroek aandoen met de shapewear!

1. De verschillende mogelijkheden

Spijkerbroeken kunnen knellen op de heupen en in de taille, dat is natuurlijk ook afhankelijk van het model spijkerbroek dat je aan hebt. Als je een buikje hebt of als je strakke spijkerbroek knelt in de taille dan kun je het beste een corrigerend hempje of stringbody van Scala kiezen.

2. Voordelen van een shapewear hemdje

Met de Scala shapewear is het zelfs mogelijk om je eigen bh te dragen, sommige hemdjes zijn expres laag uitgesneden zodat je jouw comfortabele bh eronder kunt dragen. Zo profiteer je van de werking van het hemd én heb je het comfort van je eigen bh.

Zo zit je nooit vast aan de maat die wij aanbieden, maar kun je jouw eigen maat bh eronder dragen. Heb jij een grote cupmaat en kun je tot nu toe niets vinden wat past? Dan kan een Scala shapewear hemdje een goede oplossing zijn voor jou!

https://www.scalaeurope.nl/producten/shapewear/

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *