fbpx

‘Pretty in Panty’

Home » ‘Pretty in Panty’

Written by Scala Europe

07/02/2017

ripped panty

‘Basic, fashion, dik of dun?’

Het is en blijft een dilemma.. Een panty kiezen om je outfit compleet te maken. Basic of fashion? Welke dikte? Wij bieden een groot assortiment met verschillende panty’s van hoogwaardig kwaliteit. Ben je er nog niet over uit welke je gaat bestellen? Hieronder kun je lezen wat Nicole van de panty’s van Scala vindt.

 ‘Pretty in Panty’

‘Het pakketje werd precies zoals aangegeven geleverd. In het doosje zaten twee nette doosjes en na het openen werd het pas echt een cadeautje! De zwarte folie met een Scala sticker maken het echt een feest om het uit te pakken. Ik ontving twee panty’s, een effen en fashion. De stof voelt erg prettig aan ondanks dat de effen panty qua maat niet helemaal geschikt voor mij was. De fashionpanty bevat patronen en is qua pasvorm goed. Ik heb de panty’s meerdere keren aangehad en meegedraaid met andere kleding in de wasmachine. Ze bevallen mij erg goed en de panty’s houden zich erg mooi. Tijdens de feestdagen heb ik veel complimenten gekregen wanneer ik de fashion panty droeg. Men vond het een aparte panty in positieve zin en het stond mij leuk. Het fleurt ook een basic jurkje goed op, het is een echte eyecatcher! Ik ben super tevreden over de panty’s en Scala! Ik heb paar jaar geleden de legging en afslankbroek aangeschaft. Beide bevallen erg goed maar die legging heeft ondertussen z’n beste tijd gehad! Producten houden zich na jaren erg mooi. Dat is fijn en zeker het geld waard.’

Groetjes,

Nicole

Nieuwsgierig naar onze collectie? Klik op de onderstaande button om de gehele collectie panty’s te bekijken en voel je Pretty in Panty met Scala!

https://www.scalaeurope.nl/producten/pantys/ 

Maak kans op het Scala Valentijnspakket!

Volgende week is het alweer Valentijnsdag! Het is tijd om je onweerstaanbaar te maken voor je Valentijnsdate. Op welke manier kan dit beter dan door je outfit af te maken met Scala? Laat in een reactie weten waarom jij dit moet winnen en vergeet onze Facebookpagina niet te liken!

Wie weet maak jij kans op het Scala Valentijnspakket ter waarde van €25,- om je outfit af te maken voor Valentijnsdag! Vrijdag 10 feb. zullen wij bekend maken wie de gelukkige winnaar is!

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.