fbpx

Maakt je figuur je onzeker?

Home » Maakt je figuur je onzeker?

Written by Scala Europe

03/02/2017

Onzeker over je figuur?

Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen, zijn een veel voorkomend probleem bij vrouwen.
Cellulite ontstaat door ophoping van afvalstoffen onder de huid en is goed te bestrijden met uiteindelijk resultaat dat de huid weer glad en strak wordt.

Lovehandles kunnen aangepakt worden met corrigerend ondergoed met een anti cellulite werking. Hiermee sla je 2 vliegen in 1 klap.  Je figuur wordt meteen gecorrigeerd en je cellulite wordt aangepakt en verminderd geleidelijk. Het heeft een afslankende werking.

De onderkleding die dit kan bieden bestaat sinds enkele jaren in Nederland en komt van Scala Europe. Na het dragen van deze ondermode zit je veel prettiger in je vel en past kleding beter.  Het mooie is dat je je een stuk zekerder over je figuur gaat voelen.

Scala Europe

Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *