fbpx
Maakt je figuur je onzeker?

Written by beekenbommel

03/02/2017

Onzeker over je figuur?

Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen, zijn een veel voorkomend probleem bij vrouwen.
Cellulite ontstaat door ophoping van afvalstoffen onder de huid en is goed te bestrijden met uiteindelijk resultaat dat de huid weer glad en strak wordt.

Lovehandles kunnen aangepakt worden met corrigerend ondergoed met een anti cellulite werking. Hiermee sla je 2 vliegen in 1 klap.  Je figuur wordt meteen gecorrigeerd en je cellulite wordt aangepakt en verminderd geleidelijk. Het heeft een afslankende werking.

De onderkleding die dit kan bieden bestaat sinds enkele jaren in Nederland en komt van Scala Europe. Na het dragen van deze ondermode zit je veel prettiger in je vel en past kleding beter.  Het mooie is dat je je een stuk zekerder over je figuur gaat voelen.

bekijk de collectie

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

Waarom is shapewear zo duur?

Waarom is shapewear zo duur?

Een veel voorkomende vraag bij veel vrouwen en mannen van alle maten die geïnteresseerd zijn in shapewear is: "waarom is shapewear zo duur?"Wel, het antwoord is vrij simpel: "Omdat het echt werkt!" Shapewear is er in vele soorten, maten, patronen en stijlen met een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!