fbpx

Nog even en dan is koning winter er. Onze kledingstip tegen vervelende kou.

Home » Nog even en dan is koning winter er. Onze kledingstip tegen vervelende kou.

Written by Scala Europe

03/02/2017

Scala kledingtip

Koning winter staat weer voor de deur en dan is het dragen van een extra isolerende en warme laag geen overbodige luxe.
Met name vrouwen klagen dat ze koude benen hebben. Een legging of een panty dragen zou toch heel aangenaam zijn en als uitkomst bieden. Ook een betere doorbloeding, waardoor je lichaam net iets warmer is zou heel welkom zijn.

Je kunt een gewone legging of panty hiervoor gebruiken maar nu heb je de mogelijkheid om ook wat aan je doorbloeding te doen. Onze leggings en panty’s bevatten bio-kristallen die een werking aangaan met je cellen in je huid en zorgen ervoor dat ze actiever worden. Je cellen zullen zorgen dat je huid warmer wordt. Wil je meer weten over de wetenschappelijk bewezen werking lees dan de werking op onze website.

Onze leggings en panty’s zijn dus jouw ultieme middel tegen die vervelende kou.

Maar dit is nog niet alles. Heb je ook last van cellulite dan zorgen dezelfde bio-kristallen dat opgeslagen vocht en vet onder je huid wordt afgedreven. Op gewenste plekken zul je zichtbaar afslanken. Tijd voor jou om dit eens te proberen? Bestel en laat ons je bevindingen horen.

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.