fbpx
Nog even en dan is koning winter er. Onze kledingstip tegen vervelende kou.

Written by beekenbommel

03/02/2017

Scala kledingtip

Koning winter staat weer voor de deur en dan is het dragen van een extra isolerende en warme laag geen overbodige luxe.
Met name vrouwen klagen dat ze koude benen hebben. Een legging of een panty dragen zou toch heel aangenaam zijn en als uitkomst bieden. Ook een betere doorbloeding, waardoor je lichaam net iets warmer is zou heel welkom zijn.

Je kunt een gewone legging of panty hiervoor gebruiken maar nu heb je de mogelijkheid om ook wat aan je doorbloeding te doen. Onze leggings en panty’s bevatten bio-kristallen die een werking aangaan met je cellen in je huid en zorgen ervoor dat ze actiever worden. Je cellen zullen zorgen dat je huid warmer wordt. Wil je meer weten over de wetenschappelijk bewezen werking lees dan de werking op onze website.

Onze leggings en panty’s zijn dus jouw ultieme middel tegen die vervelende kou.

Maar dit is nog niet alles. Heb je ook last van cellulite dan zorgen dezelfde bio-kristallen dat opgeslagen vocht en vet onder je huid wordt afgedreven. Op gewenste plekken zul je zichtbaar afslanken. Tijd voor jou om dit eens te proberen? Bestel en laat ons je bevindingen horen.

bekijk de collectie

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

Waarom is shapewear zo duur?

Waarom is shapewear zo duur?

Een veel voorkomende vraag bij veel vrouwen en mannen van alle maten die geïnteresseerd zijn in shapewear is: "waarom is shapewear zo duur?"Wel, het antwoord is vrij simpel: "Omdat het echt werkt!" Shapewear is er in vele soorten, maten, patronen en stijlen met een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!