fbpx

Kim Kötter, Miss Universe Nederland 2002. Over haar favoriete product in Glossy

Home » Kim Kötter, Miss Universe Nederland 2002. Over haar favoriete product in Glossy

Written by Scala Europe

03/02/2017

Kim Kotter over de Scala afslankbroeken

Voordat de Missen met de verkiezingen beginnen worden
fitness schema’s flink aangescherpt. Je zult het niet geloven maar ook Missen hebben last van vetrolletjes en cellulite. Om dit te bestrijden en het afslanken te versnellen dragen Missen een aantal weken shapewear afslankbroekjes van Scala.

Behalve dat de broekjes je figuur corrigeren, bevatten ze speciale bio-kristallen die zorgen dat je in omvang kunt afslanken. Ook zorgt onze onderkleding ervoor dat je bloedcirculatie verbetert, je cellulite wordt bestreden, je huid verbetert en kun je blessures voorkomen tijdens het sporten. Lees meer over de werking van onze producten op de website van Scala.

Volgens Kim een geschenk uit de hemel. Meestal geloof ik niet in zulke verhalen, maar deze afslankkleding werkt echt! Kim stond onlangs in Glossy en dit stond er over Scala shapewear.

‘Kim’s favoriete product. De afslankbroek van Scala Europe. Die is niet alleen figuurcorrectief, maar door speciale moleculen in de stof wordt verstoorde vetophoping afgedreven! Weg met lovehandles en cellulite’.

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.