fbpx
Kim Kötter, Miss Universe Nederland 2002. Over haar favoriete product in Glossy

Written by beekenbommel

03/02/2017

Kim Kotter over de Scala afslankbroeken

scrapbook_1381414657420

Voordat de Missen met de verkiezingen beginnen worden
fitness schema’s flink aangescherpt. Je zult het niet geloven maar ook Missen hebben last van vetrolletjes en cellulite. Om dit te bestrijden en het afslanken te versnellen dragen Missen een aantal weken shapewear afslankbroekjes van Scala.

Behalve dat de broekjes je figuur corrigeren, bevatten ze speciale bio-kristallen die zorgen dat je in omvang kunt afslanken. Ook zorgt onze onderkleding ervoor dat je bloedcirculatie verbetert, je cellulite wordt bestreden, je huid verbetert en kun je blessures voorkomen tijdens het sporten. Lees meer over de werking van onze producten op de website van Scala.

scrapbook_1381414648668Volgens Kim een geschenk uit de hemel. Meestal geloof ik niet in zulke verhalen, maar deze afslankkleding werkt echt! Kim stond onlangs in Glossy en dit stond er over Scala shapewear.

‘Kim’s favoriete product. De afslankbroek van Scala Europe. Die is niet alleen figuurcorrectief, maar door speciale moleculen in de stof wordt verstoorde vetophoping afgedreven! Weg met lovehandles en cellulite’.

bekijk de collectie

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

Waarom is shapewear zo duur?

Waarom is shapewear zo duur?

Een veel voorkomende vraag bij veel vrouwen en mannen van alle maten die geïnteresseerd zijn in shapewear is: "waarom is shapewear zo duur?"Wel, het antwoord is vrij simpel: "Omdat het echt werkt!" Shapewear is er in vele soorten, maten, patronen en stijlen met een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!