fbpx
Heb je cellulite huidproblemen?

Written by beekenbommel

03/02/2017

resultaat

Heb je cellulite als huidprobleem

In de loop der jaren kunnen bij veel vrouwen huidproblemen (sinaasappelhuid) ontstaan.
De huid is bobbelig en heeft veel deuken. Het vetweefsel is opgezwollen, wat veroorzaakt is doordat het onderhuids bindweefsel verkleeft is. Ook wel bekend als cellulite.

Liefst 80% van de vrouwen krijgen hier vroeg of laat mee te maken en vele vrouwen vinden dit zeer onprettig. De meest voorkomende plekken waar cellulite ontstaat zijn benen, billen, dijen en buik. Wat zou het prettig voor je zijn om ook weer die korte kleding te kunnen dragen en je mooie gladde benen te kunnen laten zien!  Bovendien voel je je hierdoor zelfverzekerder over je lichaam.

De methode die vele vrouwen hebben ontdekt is het dragen van onze anti cellulite onderkleding. De resultaten zijn zeer positief en vrouwen hebben na het dragen weer een gladdere en egalere huid. De bewezen werking zit in de stof en ontstaat door de aanwezige keramische bio-kristallen. Deze zorgen ervoor dat de doorstroming van bloedvaten in de huid verbetert waardoor afvalstoffen worden verwijderd. Het gevolg is dat de cellulite geleidelijk af zal nemen, na het dragen van onze onderkleding met een duur van 2 maanden.

Heb jij huidproblemen?  Probeer dan ook onze anti cellulite shapewear en je reactie, wat je er van vind, is welkom.

bekijk de collectie

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

Waarom is shapewear zo duur?

Waarom is shapewear zo duur?

Een veel voorkomende vraag bij veel vrouwen en mannen van alle maten die geïnteresseerd zijn in shapewear is: "waarom is shapewear zo duur?"Wel, het antwoord is vrij simpel: "Omdat het echt werkt!" Shapewear is er in vele soorten, maten, patronen en stijlen met een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!