fbpx

Hoe meet je shapewear?

Home » Hoe meet je shapewear?

Written by Scala Europe

16/11/2019

shapewear measurement 883x429 1

Heb je een favoriete broek die niet meer past vanwege je extra buikvet? Houdt je buik je tegen om een nauwsluitende jurk te dragen? Nou, er is een gemakkelijke oplossing! Hoe zit het met shapewear?

Met shapewear heb je geen probleem om je favoriete broek aan te trekken of je ongemakkelijk te voelen in een nauwsluitende jurk. Shapewear zal alles veranderen over hoe je je voelt en je vertrouwd doen voelen in  je kleding.


Shapewear Styles

Shapewear is verkrijgbaar in verschillende stijlen waarmee je kunt kiezen welk lichaamsdeel je wil ondersteunen. Hier zijn enkele delen van het lichaam die de doelen van de kleding vormen:

● Buik: helpt de buik glad te maken en biedt buikbeheersing
● Taille: helpt om rondingen in de taille glad te maken en te contouren
● Heupen: biedt ondersteuning aan de heupen en de buik
● Dijen: biedt dijvorming en helpt ook bij buikcontrole
● Buste: deze shapewear-stukken helpen het borstgebied te verbeteren
● Lichaam: dit type shapewear biedt een volledige dekking voor het hele lichaam

Meten

Shapewear is niet zo eenvoudig als alleen maar het gebied van het lichaam kiezen waarop jij jezelf wilt richten. Het is ook erg belangrijk om metingen te overwegen.

Het is heel gebruikelijk dat mensen geloven hoe strakker de shapewear is, hoe slanker ze lijken. Dit is eigenlijk niet het geval. Als shapewear te strak is, zal het gaan uitpuilen onder kleding; als shapewear te groot is, kan het behoorlijk opvallen en zijn functie niet correct uitvoeren.

shapewear-measurement-883x429-300x146

In dit geval is het uiterst belangrijk om metingen te doen voor jouw shapewear. Als je in de buurt van een winkel bent, is het een goed idee om te vragen of ze jou even op kunnen meten. Zo niet, dan is het doen van shapewear-metingen vrij eenvoudig.

● Eerst moet je een meetlint pakken.
● Er zijn twee delen van het lichaam die je wilt meten: de taille en de heupen.
● Begin door het meetlint rond je middel te wikkelen.
● Noteer de lengte van het meetlint en meet opnieuw om er zeker van te zijn dat je dezelfde meting twee keer krijgt.
● Wikkel vervolgens het meetlint rond het volste deel van je heupen. Zorg ervoor dat het meetlint goed om de heupen ligt en schrijf de lengte op.

Heb jij nog tips omtrent de maat van shapewaar? Laat het ons hieronder weten!

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *