fbpx

Hoe maak je de beste silhouette met shapewear?

Home » Hoe maak je de beste silhouette met shapewear?

Written by Scala Europe

16/11/2019

Corrigerend ondergoed.fw

Shapewear is momenteel een van de populairste producten op de markt en wordt door veel mensen over de hele wereld gebruikt, waaronder veel bekende beroemdheden.

Mensen beschouwen shapewear vaak als een item om centimeters van het lichaam af te knippen, maar het gaat echt om het creëren van het perfecte silhouet.

Als je op zoek bent naar het perfecte lichaamssilhouet waar je altijd op hebt gehoopt, dan is het tijd voor je om te investeren in wat shapewear.

Het creëren van het perfecte silhouet met shapewear kan een beetje moeilijk zijn voor een beginner.

Er zijn een aantal belangrijke stukken informatie die je moet weten voordat je jouw eerste stuk koopt. Hieronder staan enkele tips voor het maken van het perfecte silhouet met shapewear.

 

1. Zorg dat de maat klopt

Het is gebruikelijk dat mensen denken dat hoe kleiner de shapewear is, hoe dunner je eruit ziet. Dit is echter absoluut verkeerd! Om het perfecte silhouet met shapewear te creëren, moet je investeren in een stuk dat jouw maat heeft en goed past.

Als het shapewear-stuk te klein is, zal het de neiging hebben om op te hopen en er zeer opvallend en onaantrekkelijk uit te zien onder je kleding.

Als de shapewear te groot is, zal het het doel van het gebruik tenietdoen. Bekijk de maattabellen voor shapewear of vraag je vriend, man of moeder om je te helpen goed te meten.

 

2. Pak het juiste stuk shapewear

Om het perfecte silhouet te creëren, moet je jezelf bewust zijn van de verschillende stijlen en stukken shapewear die beschikbaar zijn. Als je op jouw buik wilt richten, zorg er dan voor dat je een vorm van shapewear selecteert die specifiek op dat gebied is gericht.

Shapewear is ontworpen op een manier die zich op specifieke gebieden richt, afhankelijk van uw zorgen. Nogmaals, bekijk maattabellen en lees enkele online forums om te zien welke shapewear-stukken het beste bij jou passen.

 

3. Doe het goed aan

Dit is iets dat veel mensen niet weten. De shapewear moet vanaf de voet omhoog worden gedragen, alsof u een panty aantrekt.

Werk langzaam op met het stuk. Als de shapewear verkeerd is aangebracht, kan dit de shapewear beschadigen en dus jouw perfecte silhouet beïnvloeden.

 

4. Kies een goed merk

Je moet niet vergeten dat goedkoper niet altijd beter is. Er is een verschil tussen een stuk dat €10 kost en een stuk dat €90 kost. Zorg ervoor dat je onderzoek doet naar merken voordat je je shapewear-stuk selecteert. Het zal zeker een rol spelen in hoe goed je figuur eruit ziet in shapewear.

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *