fbpx

Hoe blijft shapewear beter op zijn plek?

Home » Hoe blijft shapewear beter op zijn plek?

Written by Scala Europe

02/11/2019


 

Wil jij shapewear beter op zijn plek laten zitten?

Shapewear met een hoge taille wil nog wel eens afzakken gedurende dag of de pijpjes van het broekje willen ook nog wel eens omhoog komen. Dat is natuurlijk niet wat je graag wilt, want je draagt shapewear juist om een mooi figuur te krijgen.

Je wil de shapewear in principe niet voelen en al helemaal niet continu omhoog of omlaag moeten trekken. Gelukkig weten wij een aantal tips die zorgen dat jij jouw shapewear heel de dag prettig kunt dragen!

 

1. Geen bodylotion

Van plan om jouw shapewear heel de dag te gaan dragen? Dan moet je geen bodylotion gebruiken, want de siliconen-strips van het corrigerend ondergoed werken bij een gladde huid niet goed tegen het opkruipen of het afzakken ervan. Als je hier niet op let moet je heel de dag jouw shapewear omhoog trekken, dat is niet wat je wilt toch?

 

2. Fashion tape

Fashion tape kan ook een hele goede oplossing zijn hiervoor, als je er niet zeker van bent kun je altijd een rolletje in je tas doen. Als je shapewear dan niet lekker zit kun je een stukje fashion tape erop plakken. Dit zorgt er dan voor dat je broekje, hemd of onderjurk beter zit.

 

3. Even geduld…

Je zult even de tijd moeten nemen voor het aantrekken van je shapewear. Heb je namelijk net gedoucht dan moet je even een moment wachten totdat je lichaam droog en afgekoeld is. Als je over een vochtige huid shapewear aantrekt hoeft dit niet per se direct in irritaties te resulteren, maar naarmate de dag verstrijkt kan deze kans wel groter worden.

Het is gebruikelijk dat de shapewear direct goed zit en heel de dag goed voelt. Maak een paar gekke bewegingen om je shapewear op zijn plek te laten vallen, dan zul je er de rest van de dag niets van voelen!

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *