Hoe blijft shapewear beter op zijn plek?

Written by beekenbommel

november 2, 2019


 

Wil jij shapewear beter op zijn plek laten zitten?

Shapewear met een hoge taille wil nog wel eens afzakken gedurende dag of de pijpjes van het broekje willen ook nog wel eens omhoog komen. Dat is natuurlijk niet wat je graag wilt, want je draagt shapewear juist om een mooi figuur te krijgen.

Je wil de shapewear in principe niet voelen en al helemaal niet continu omhoog of omlaag moeten trekken. Gelukkig weten wij een aantal tips die zorgen dat jij jouw shapewear heel de dag prettig kunt dragen!

 

1. Geen bodylotion

Van plan om jouw shapewear heel de dag te gaan dragen? Dan moet je geen bodylotion gebruiken, want de siliconen-strips van het corrigerend ondergoed werken bij een gladde huid niet goed tegen het opkruipen of het afzakken ervan. Als je hier niet op let moet je heel de dag jouw shapewear omhoog trekken, dat is niet wat je wilt toch?

 

2. Fashion tape

Fashion tape kan ook een hele goede oplossing zijn hiervoor, als je er niet zeker van bent kun je altijd een rolletje in je tas doen. Als je shapewear dan niet lekker zit kun je een stukje fashion tape erop plakken. Dit zorgt er dan voor dat je broekje, hemd of onderjurk beter zit.

 

3. Even geduld…

Je zult even de tijd moeten nemen voor het aantrekken van je shapewear. Heb je namelijk net gedoucht dan moet je even een moment wachten totdat je lichaam droog en afgekoeld is. Als je over een vochtige huid shapewear aantrekt hoeft dit niet per se direct in irritaties te resulteren, maar naarmate de dag verstrijkt kan deze kans wel groter worden.

Het is gebruikelijk dat de shapewear direct goed zit en heel de dag goed voelt. Maak een paar gekke bewegingen om je shapewear op zijn plek te laten vallen, dan zul je er de rest van de dag niets van voelen!

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

Hoe meet je shapewear?

Heb je een favoriete broek die niet meer past vanwege je extra buikvet? Houdt je buik je tegen om een nauwsluitende jurk te dragen? Nou, er is een gemakkelijke oplossing! Hoe zit het met shapewear? Met shapewear heb je geen probleem om je favoriete broek aan te...

Waarom is het zo lastig om rug vet te verliezen?

Veel mensen zijn erg bezorgd over rugvet en hebben het gevoel dat ze niets kunnen doen om er vanaf te komen. Gelukkig, met een mix van gezond eten en lichaamsbeweging, kan rugvet worden geëlimineerd. Maar waarom is het zo moeilijk om rugvet te verliezen? Hier zijn...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!