fbpx
Neem geen dure behandelingen, kies voor de anti-cellulite ondermode van Scala

Written by beekenbommel

03/02/2017

Cellulite wordt vaak verward met cellulitis, terwijl het eerste een onschuldige verclustering van vetcellen is en het laatste een ontsteking in de cellen. Beide kunnen echter veroorzaakt worden door een slechte doorbloeding in uw huid. De meest gebruikte methoden om er van af te komen zijn: smeren met crèmes of een dure anti cellulitis behandeling in een praktijk. Dit is niet meer nodig. Voor een goedkope en betrouwbare anti cellulitis behandeling moet u zeker eens de producten van Scala bekijken.

Ondermode van BioPromise en BioFir

Ondermode van BioPromise en BioFir is geproduceerd volgens een revolutionair concept: in de garens zitten keramische biokristallen verwerkt die zorgen voor een anti cellulitis behandeling. Tijdens het dragen zorgen de biokristallen voor een massage van de huid en zetten uw lichaamswarmte om in langgolvige infraroodstralen. Hierdoor verbetert de bloeddoorstroming en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de anti cellulitis behandeling met de BioPromise en BioFir producten echt werkt.

Probeer het zelf!

Eenvoudige anti cellulitis behandeling kan met Scala. Bekijk onze producten in de webshop, klik op een product om er meer over te lezen. In vergelijking met andere anti cellulitis behandelingen zijn de producten van Scala goedkoop en gemakkelijk.

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

Waarom is shapewear zo duur?

Waarom is shapewear zo duur?

Een veel voorkomende vraag bij veel vrouwen en mannen van alle maten die geïnteresseerd zijn in shapewear is: "waarom is shapewear zo duur?"Wel, het antwoord is vrij simpel: "Omdat het echt werkt!" Shapewear is er in vele soorten, maten, patronen en stijlen met een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!