fbpx

Neem geen dure behandelingen, kies voor de anti-cellulite ondermode van Scala

Home » Neem geen dure behandelingen, kies voor de anti-cellulite ondermode van Scala

Written by Scala Europe

03/02/2017

Cellulite wordt vaak verward met cellulitis, terwijl het eerste een onschuldige verclustering van vetcellen is en het laatste een ontsteking in de cellen. Beide kunnen echter veroorzaakt worden door een slechte doorbloeding in uw huid. De meest gebruikte methoden om er van af te komen zijn: smeren met crèmes of een dure anti cellulitis behandeling in een praktijk. Dit is niet meer nodig. Voor een goedkope en betrouwbare anti cellulitis behandeling moet u zeker eens de producten van Scala bekijken.

Ondermode van BioPromise en BioFir

Ondermode van BioPromise en BioFir is geproduceerd volgens een revolutionair concept: in de garens zitten keramische biokristallen verwerkt die zorgen voor een anti cellulitis behandeling. Tijdens het dragen zorgen de biokristallen voor een massage van de huid en zetten uw lichaamswarmte om in langgolvige infraroodstralen. Hierdoor verbetert de bloeddoorstroming en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de anti cellulitis behandeling met de BioPromise en BioFir producten echt werkt.

Probeer het zelf!

Eenvoudige anti cellulitis behandeling kan met Scala. Bekijk onze producten in de webshop, klik op een product om er meer over te lezen. In vergelijking met andere anti cellulitis behandelingen zijn de producten van Scala goedkoop en gemakkelijk.

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.