fbpx
Corrigerende kleding

Written by beekenbommel

03/02/2017

Corrigerende kleding

Corrigerende kleding

Veel mensen willen er goed gekleed uitzien. Daarbij moet het figuur goed zichtbaar zijn. Met name vrouwen vind dit belangrijk en besteden hier veel aandacht aan. Door het dragen van de corrigerende kleding van Scala komt je figuur tot z’n recht en kun je veel meer kleding weer dragen. Je hebt een aantrekkelijk figuur en zult meer complimentjes krijgen.

Met het dragen van corrigerende kleding van Scala zul je dit doel meteen bereiken maar daarnaast biedt de shapewear van Scala ook een ander heel groot voordeel. Met de ondermode van Scala ben je namelijk in staat om op gewenste plekken af te slanken en kun je tevens cellulite aanpakken. Je bloedcirculatie zal verbeteren.
Vele vrouwen (ook bekende Nederlanders) hebben het geprobeerd en de producten hebben hun werking bewezen. Lees meer over recensies op de site van Scala en probeer het zelf.

bekijk de collectie

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

Waarom is shapewear zo duur?

Waarom is shapewear zo duur?

Een veel voorkomende vraag bij veel vrouwen en mannen van alle maten die geïnteresseerd zijn in shapewear is: "waarom is shapewear zo duur?"Wel, het antwoord is vrij simpel: "Omdat het echt werkt!" Shapewear is er in vele soorten, maten, patronen en stijlen met een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!