fbpx

Gebruik corrigerend ondergoed van Scala voor een mooier figuur

Home » Gebruik corrigerend ondergoed van Scala voor een mooier figuur

Written by Scala Europe

03/02/2017

Veel mensen hebben het erover en modebladen staan er vol mee. Corrigerend ondergoed is namelijk dé oplossing om een prachtfiguur te krijgen. Het ondergoed is er voor zowel mannen als vrouwen. Maar wat doet het precies? Met het corrigerend ondergoed van Scala creëert u een mooie taille. Daarnaast wordt de huid egaler en gladder en verbeterd het ondergoed de bloedcirculatie.

Functie van corrigerend ondergoed

Corrigerend ondergoed is er in verschillende soorten en maten. Het ene soort ondergoed pakt andere probleemzones aan dan het andere soort. Het zorgt er voornamelijk voor dat vetrolletjes gemaskeerd worden. Het corrigerend ondergoed van Scala is op een unieke manier gemaakt waardoor de compressie uitstekend verdeeld is en u het met plezier zult dragen. Dat is ook de reden waarom het Scala corrigerend ondergoed erg populair is geworden tot op de dag van vandaag. Corrigerend ondergoed van Scala benadrukt het mooie figuur en geeft u een zelfverzekerd en aangenaam gevoel.

Waar moet u op letten bij het aanschaffen van ons corrigerend ondergoed?

Waar moet u nu op letten als u corrigerend ondergoed van Scala wilt kopen? Het is natuurlijk van belang dat u ervoor zorgt dat u de juiste maat koopt.

Maar het belangrijkste is dat u bepaald voor welk doel u het corrigerend ondergoed wil gebruiken zodat u weet welk soort ondergoed u moet kopen. Waar wilt u corrigeren? Er zijn een aantal probleemzones waar gemakkelijk vet te maskeren is.

De bekendste probleemzones zijn:

• Buik
• Heupen
• Dijen
• Billen
• Benen

Scala heeft het corrigerend ondergoed onderverdeeld in drie groepen

Dit is afhankelijk van de functie en eigenschappen.

1. Reguliere shapewear  De shapewear die u figuur direct verandert (zonder biokristallen).

2. BioPromise shapewear  Het beste product onder de shapewear. De BioPromise wordt gebruikt om cellulite te verminderen en doorbloeding te verbeteren. Het geeft alleen compressie waar het echt nodig is en bezit een uitstekende shaperfunctie.

3. BioFir onderkleding  De BioFir wordt gebruikt om cellulite te verminderen en doorbloeding te verbeteren. De BioFir heeft echter een minimale shaperfunctie. De prijs van dit product ligt wat lager.

Geschiedenis

Voor de geschiedenis van corrigerend ondergoed moeten we helemaal terug naar de Middeleeuwen (500-1500 na Christus). In die tijd werd er door mannen vaak een doublet gedragen. Een doublet is een soort korset die goed aansloot op het lichaam. Hierdoor werden de vetrolletjes weggewerkt. Toentertijd had het doublet nog een andere functie, namelijk om warmte vast te houden. Voor vrouwen kwam er iets later het gewone korset, wat voor een slankere taille zorgde.

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.