Gebruik corrigerend ondergoed van Scala voor een mooier figuur

Written by beekenbommel

februari 3, 2017

Veel mensen hebben het erover en modebladen staan er vol mee. Corrigerend ondergoed is namelijk dé oplossing om een prachtfiguur te krijgen. Het ondergoed is er voor zowel mannen als vrouwen. Maar wat doet het precies? Met het corrigerend ondergoed van Scala creëert u een mooie taille. Daarnaast wordt de huid egaler en gladder en verbeterd het ondergoed de bloedcirculatie.

Functie van corrigerend ondergoed

Corrigerend ondergoed is er in verschillende soorten en maten. Het ene soort ondergoed pakt andere probleemzones aan dan het andere soort. Het zorgt er voornamelijk voor dat vetrolletjes gemaskeerd worden. Het corrigerend ondergoed van Scala is op een unieke manier gemaakt waardoor de compressie uitstekend verdeeld is en u het met plezier zult dragen. Dat is ook de reden waarom het Scala corrigerend ondergoed erg populair is geworden tot op de dag van vandaag. Corrigerend ondergoed van Scala benadrukt het mooie figuur en geeft u een zelfverzekerd en aangenaam gevoel.

Waar moet u op letten bij het aanschaffen van ons corrigerend ondergoed?

Waar moet u nu op letten als u corrigerend ondergoed van Scala wilt kopen? Het is natuurlijk van belang dat u ervoor zorgt dat u de juiste maat koopt. Size_Table_ML

Maar het belangrijkste is dat u bepaald voor welk doel u het corrigerend ondergoed wil gebruiken zodat u weet welk soort ondergoed u moet kopen. Waar wilt u corrigeren? Er zijn een aantal probleemzones waar gemakkelijk vet te maskeren is.

De bekendste probleemzones zijn:

• Buik
• Heupen
• Dijen
• Billen
• Benen

Scala heeft het corrigerend ondergoed onderverdeeld in drie groepen

Dit is afhankelijk van de functie en eigenschappen.

1. Reguliere shapewear  De shapewear die u figuur direct verandert (zonder biokristallen).

2. BioPromise shapewear  Het beste product onder de shapewear. De BioPromise wordt gebruikt om cellulite te verminderen en doorbloeding te verbeteren. Het geeft alleen compressie waar het echt nodig is en bezit een uitstekende shaperfunctie.

3. BioFir onderkleding  De BioFir wordt gebruikt om cellulite te verminderen en doorbloeding te verbeteren. De BioFir heeft echter een minimale shaperfunctie. De prijs van dit product ligt wat lager.

Geschiedenis

Voor de geschiedenis van corrigerend ondergoed moeten we helemaal terug naar de Middeleeuwen (500-1500 na Christus). In die tijd werd er door mannen vaak een doublet gedragen. Een doublet is een soort korset die goed aansloot op het lichaam. Hierdoor werden de vetrolletjes weggewerkt. Toentertijd had het doublet nog een andere functie, namelijk om warmte vast te houden. Voor vrouwen kwam er iets later het gewone korset, wat voor een slankere taille zorgde.

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

Hoe maak je de beste silhouette met shapewear?

Shapewear is momenteel een van de populairste producten op de markt en wordt door veel mensen over de hele wereld gebruikt, waaronder veel bekende beroemdheden. Mensen beschouwen shapewear vaak als een item om centimeters van het lichaam af te knippen, maar het gaat...

Hoe meet je shapewear?

Heb je een favoriete broek die niet meer past vanwege je extra buikvet? Houdt je buik je tegen om een nauwsluitende jurk te dragen? Nou, er is een gemakkelijke oplossing! Hoe zit het met shapewear? Met shapewear heb je geen probleem om je favoriete broek aan te...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!