fbpx
Compressie kousen die de doorbloeding verbeteren koopt u bij Scala

Written by beekenbommel

03/02/2017

Bij Scala Europe zijn twee soorten compressie kousen verkrijgbaar, te weten sport compressie kousen en BioFir compressie kousen.

Onze sport compressie kousen
Mede door het dragen van onze sport compressie kousen zult u als hardloper straks in staat zijn betere fysieke prestaties te leveren, dit dankzij het feit dat uw benen en voeten een betere doorbloeding krijgen. Hierdoor verzuren uw spieren minder snel, zijn ze meer ontspannen en zit er minder stress in.

Hoe werken de kousen?
In het DNA van het garen van onze sport compressie kousen zijn keramische kristallen geïntegreerd. Op die manier blijven de eigenschappen van de kousen altijd behouden, ook na een aantal wasbeurten. Ook het wasmiddel dat of de wasverzachter die u gebruikt, heeft geen gevolgen voor de werking van de kousen.

Onze BioFir compressie kousen
Onze BioFir compressie kousen zorgen voor een betere doorbloeding en hebben een ontspannend effect op uw voet- en beenspieren.

Wat is de werking van de kousen?
Met het dragen van de BioFir compressie sokken wordt de celstofwisseling gestimuleerd en de lymfedrainage (afvoer van afvalstoffen) wordt bevorderd. De zwellingen in uw voeten zullen hierdoor minder worden. Ook zijn uw spieren tijdens het dragen van de BioFir sokken meer ontspannen en minder gestrest.

Vragen?
Heeft u vragen over één van onze twee typen compressie sokken, neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar.

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

Waarom is shapewear zo duur?

Waarom is shapewear zo duur?

Een veel voorkomende vraag bij veel vrouwen en mannen van alle maten die geïnteresseerd zijn in shapewear is: "waarom is shapewear zo duur?"Wel, het antwoord is vrij simpel: "Omdat het echt werkt!" Shapewear is er in vele soorten, maten, patronen en stijlen met een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!