fbpx

Compressie kousen die de doorbloeding verbeteren koopt u bij Scala

Home » Compressie kousen die de doorbloeding verbeteren koopt u bij Scala

Written by Scala Europe

03/02/2017

Bij Scala Europe zijn twee soorten compressie kousen verkrijgbaar, te weten sport compressie kousen en BioFir compressie kousen.

Onze sport compressie kousen
Mede door het dragen van onze sport compressie kousen zult u als hardloper straks in staat zijn betere fysieke prestaties te leveren, dit dankzij het feit dat uw benen en voeten een betere doorbloeding krijgen. Hierdoor verzuren uw spieren minder snel, zijn ze meer ontspannen en zit er minder stress in.

Hoe werken de kousen?
In het DNA van het garen van onze sport compressie kousen zijn keramische kristallen geïntegreerd. Op die manier blijven de eigenschappen van de kousen altijd behouden, ook na een aantal wasbeurten. Ook het wasmiddel dat of de wasverzachter die u gebruikt, heeft geen gevolgen voor de werking van de kousen.

Onze BioFir compressie kousen
Onze BioFir compressie kousen zorgen voor een betere doorbloeding en hebben een ontspannend effect op uw voet- en beenspieren.

Wat is de werking van de kousen?
Met het dragen van de BioFir compressie sokken wordt de celstofwisseling gestimuleerd en de lymfedrainage (afvoer van afvalstoffen) wordt bevorderd. De zwellingen in uw voeten zullen hierdoor minder worden. Ook zijn uw spieren tijdens het dragen van de BioFir sokken meer ontspannen en minder gestrest.

Vragen?
Heeft u vragen over één van onze twee typen compressie sokken, neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar.

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.