fbpx
Weet je waardoor cellulite ontstaat? En hoe kun je het bestrijden?

Written by beekenbommel

03/02/2017

Waar komt cellulite vandaan?

Liefst 80% van de vrouwen krijgen er vroeg of laat mee te maken. Met name op de benen, billen, dijen en buik ontstaat cellulite. Wat heel vervelend kan zijn. Je huid wordt hierdoor minder mooi. Het ontstaat doordat er geleidelijk afvalstoffen en vocht zich onder het huidoppervlak opslaan. Het is een verkleving van onderhuids-bindweefsel, waardoor vetweefsel opzwelt/ ophoopt.

Hierdoor wordt je huid bobbelig met putjes. Een vergroving van huidreliëf. Dit wordt ook wel sinaasappelhuid genoemd en ziet er onaantrekkelijk uit. Enkele factoren spelen mee die cellulite bevorderen. Dit zijn: de hoeveelheid dat je beweegt, hoeveelheid water wat je dagelijks drinkt, hoeveelheid vezelrijke voeding dat je eet, hoeveelheid zout dat je gebruikt en hoeveelheid koffie en alcohol dat je drinkt.

Er is echter een hele simpele manier om cellulite aan te pakken. Door het dragen van onze shapewear onderkleding met anti cellulite werking zorg je ervoor dat de cellulite na het dragen van 60 dagen significant is afgenomen. Hoe onze kleding werkt kun je lezen op onze website. Het is wetenschappelijk onderzocht en heeft inmiddels voor vele vrouwen z’n werking bewezen.

Heb je last van cellulite, bestel en probeer onze kleding zelf. Je zult verbaasd zijn.

bekijk de collectie

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

Waarom is shapewear zo duur?

Waarom is shapewear zo duur?

Een veel voorkomende vraag bij veel vrouwen en mannen van alle maten die geïnteresseerd zijn in shapewear is: "waarom is shapewear zo duur?"Wel, het antwoord is vrij simpel: "Omdat het echt werkt!" Shapewear is er in vele soorten, maten, patronen en stijlen met een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!