fbpx

Weet je waardoor cellulite ontstaat? En hoe kun je het bestrijden?

Home » Weet je waardoor cellulite ontstaat? En hoe kun je het bestrijden?

Written by Scala Europe

03/02/2017

Waar komt cellulite vandaan?

Liefst 80% van de vrouwen krijgen er vroeg of laat mee te maken. Met name op de benen, billen, dijen en buik ontstaat cellulite. Wat heel vervelend kan zijn. Je huid wordt hierdoor minder mooi. Het ontstaat doordat er geleidelijk afvalstoffen en vocht zich onder het huidoppervlak opslaan. Het is een verkleving van onderhuids-bindweefsel, waardoor vetweefsel opzwelt/ ophoopt.

Hierdoor wordt je huid bobbelig met putjes. Een vergroving van huidreliëf. Dit wordt ook wel sinaasappelhuid genoemd en ziet er onaantrekkelijk uit. Enkele factoren spelen mee die cellulite bevorderen. Dit zijn: de hoeveelheid dat je beweegt, hoeveelheid water wat je dagelijks drinkt, hoeveelheid vezelrijke voeding dat je eet, hoeveelheid zout dat je gebruikt en hoeveelheid koffie en alcohol dat je drinkt.

Er is echter een hele simpele manier om cellulite aan te pakken. Door het dragen van onze shapewear onderkleding met anti cellulite werking zorg je ervoor dat de cellulite na het dragen van 60 dagen significant is afgenomen. Hoe onze kleding werkt kun je lezen op onze website. Het is wetenschappelijk onderzocht en heeft inmiddels voor vele vrouwen z’n werking bewezen.

Heb je last van cellulite, bestel en probeer onze kleding zelf. Je zult verbaasd zijn.

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *