fbpx

‘Tips, tips en nog meer tips’

Home » ‘Tips, tips en nog meer tips’

Written by Scala Europe

07/02/2017

cellulite resultaat

‘Tips, tips en nog meer tips’

De ondermode van Scala is al een simpele en makkelijke manier om cellulite tegen te gaan. Naast die gouden tip, heb ik ook nog andere tips op een rijtje gezet. Verschillende soorten tips die kunnen bijdragen aan de verbetering van de huid.


 1. ‘Let’s work out’

Sporten verbetert de doorbloeding, net zoals de on
dermode van Scala. Probeer in ieder geval elkedag 30 tot 60 minuten te sporten. Een lekker rondje hardlopen of wandelen in het park is niet alleen goed voor het lichaam, het is ook erg rustgevend om te doen.

2. ‘Drink, drink, drink’

We weten allemaal dat je genoeg water moet drinken op een dag, ze raden aan om in ieder geval 1,5 liter per dag te drinken. Om dit iets lekkerder te maken kun je ook kiezen voor kruidenthee zoals munt of tijm. Daarnaast is het beste om koffie en alcohol zoveel mogelijk te vermijden, deze dranken hebben namelijk een negatieve invloed.

3. ‘Eat, eat, eat’

Ik houd van eten! Maar het is soms wel slimmer om wat dingen te laten staan. Voornamelijk de verzadigde vetten iets vaker links laten liggen. Vlees, room, boter en chocolade hebben een negatieve werking op de strijd tegen cellulite.

4. ‘Druk em uit!’

Als je rookt, is het verstandig om er direct mee te stoppen. We weten allemaal dat roken heel slecht voor je is. Het heeft ook negatieve invloed op de doorbloeding van de aders en daar wordt de cellulite alleen maar erger van.

5. ‘Cold as ice’

Oke, ijskoud is misschien overdreven maar een warme douche eindigen met een koude straal op de gebieden waar cellulite zich bevindt is wel effectief! Hierdoor zal namelijk de doorbloeding verbeteren. Dus de tanden even op elkaar!

6. ‘Smoothie is always a good idea!’

Uiteraard heb ik ook een lekker receptje om de lijst met tips af te sluiten. Een overheerlijke ananas en frambozen smoothie. Het is niet alleen lekker maar ook goed tegen cellulite. De ananas is tegen de verklevingen van het bindweefsel en stimuleert de afvoer van vetten. De frambozen dragen een steentje bij aan de verbetering van de microcirculatie.

Wat heb je nodig? Eén ananas, 200 gram frambozen en water.

Wat moet je doen? Schil en snij de ananas in stukken, voeg de frambozen erbij en mix het geheel in de blender. De hoeveelheid water kan naar eigen wens toegevoegd worden.


´Gouden tip´

De gouden tip blijft uiteraard de ondermode van Scala. Ben je er nog niet helemaal over uit welk product het beste geschikt is voor je? Bekijk dan de collecties of lees wat meer informatie over de verschillen tussen BioPromise en BioFir.

Scala Europe

Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *