fbpx

‘Wat werkt wel?’

Home » ‘Wat werkt wel?’

Written by Scala Europe

06/02/2017

cellulite

‘Weg met de dure crèmes, anti-cellulite behandelingen en tabletten’

In de loop van de jaren is cellulite een bekend probleem geworden bij vrouwen. Bekende namen zoals putjes en sinaasappelhuid klinkt al bekender in de oren. Ook zijn er al genoeg middeltjes op de markt gekomen zoals het smeren met dure crèmes, anti-cellulite behandelingen in een praktijk of verschillende tabletten. Eén ding is hieruit te concluderen en dat is het niet echt zijn werk doet.

‘Wat werkt wel?’

Dan duikt natuurlijk de vraag op: wat werkt wel? Naast beweging en de juiste voeding is er nog een makkelijkere manier om cellulite te bestrijden: de ondermode van Scala! De tijd van onzeker voelen over je benen en billen is ten einde gekomen. De BioFir collectie van Scala biedt verschillende modellen aan. Een hoge broek, middelhoge broek, legging of panty.. De keuze is ruim genoeg.

‘Hoe dan?’

De tweede vraag die dan opduikt is natuurlijk: hoe dan? In de eerdere blog heb ik het al gehad over de biokristallen. De kristallen zitten in het DNA van de garens, de zogenoemde Emana-garens, hierdoor blijft het product zijn werking behouden ongeacht het aantal wasbeurten. In het onderstaande filmpje wordt het verder uitgelegd.

‘BioPromise of BioFir?’

De keuze tussen BioPromise of BioFir hangt natuurlijk af van wat u wilt. Beide collecties hebben de anti-cellulite werking en versnelt het afslankproces. De BioPromise heeft daarnaast ook de corrigerende werking waarbij het lichaam direct in shape wordt gebracht.

Wil je meer weten of wat de verschillen precies zijn? Klik dan op de onderstaande button.

https://www.scalaeurope.nl/biopromise-en-biofir/ 

Scala Europe

Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *