fbpx
‘Wat werkt wel?’

Written by beekenbommel

06/02/2017

‘Weg met de dure crèmes, anti-cellulite behandelingen en tabletten’

In de loop van de jaren is cellulite een bekend probleem geworden bij vrouwen. Bekende namen zoals putjes en sinaasappelhuid klinkt al bekender in de oren. Ook zijn er al genoeg middeltjes op de markt gekomen zoals het smeren met dure crèmes, anti-cellulite behandelingen in een praktijk of verschillende tabletten. Eén ding is hieruit te concluderen en dat is het niet echt zijn werk doet.

‘Wat werkt wel?’

Dan duikt natuurlijk de vraag op: wat werkt wel? Naast beweging en de juiste voeding is er nog een makkelijkere manier om cellulite te bestrijden: de ondermode van Scala! De tijd van onzeker voelen over je benen en billen is ten einde gekomen. De BioFir collectie van Scala biedt verschillende modellen aan. Een hoge broek, middelhoge broek, legging of panty.. De keuze is ruim genoeg.

‘Hoe dan?’

De tweede vraag die dan opduikt is natuurlijk: hoe dan? In de eerdere blog heb ik het al gehad over de biokristallen. De kristallen zitten in het DNA van de garens, de zogenoemde Emana-garens, hierdoor blijft het product zijn werking behouden ongeacht het aantal wasbeurten. In het onderstaande filmpje wordt het verder uitgelegd.

‘BioPromise of BioFir?’

De keuze tussen BioPromise of BioFir hangt natuurlijk af van wat u wilt. Beide collecties hebben de anti-cellulite werking en versnelt het afslankproces. De BioPromise heeft daarnaast ook de corrigerende werking waarbij het lichaam direct in shape wordt gebracht.

Wil je meer weten of wat de verschillen precies zijn? Klik dan op de onderstaande button.

http://www.scalaeurope.nl/biopromise-en-biofir/ 

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

Waarom is shapewear zo duur?

Waarom is shapewear zo duur?

Een veel voorkomende vraag bij veel vrouwen en mannen van alle maten die geïnteresseerd zijn in shapewear is: "waarom is shapewear zo duur?"Wel, het antwoord is vrij simpel: "Omdat het echt werkt!" Shapewear is er in vele soorten, maten, patronen en stijlen met een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!