fbpx
Bobbelige huid?

Written by beekenbommel

03/02/2017

Een bobbelige huid of cellulite kan heel vervelend zijn. Veel mensen schamen zich ervoor en durven bepaalde lichaamsdelen met een bobbelige huid niet meer aan anderen te vertonen. Mensen met een bobbelige huid hebben pitjes, deuken en bobbels op de huid. Dit komt door een opzwelling van het vetweefsel dat wordt veroorzaakt door een verkleving van het onderhuidse bindweefsel. Als u te maken heeft met een bobbelige huid, ook wel sinaasappelhuid genoemd, dan kunt u dit probleem aanpakken.

Wat kunt u doen tegen een bobbelige huid?

1. U komt het gemakkelijkst en het snelst van uw sinaasappelhuid af door de anti-cellulite shapewear kleding van Scala te dragen. Voor het bestrijden van uw bobbelige huid heeft u bij Scala de keuze tussen BioPromise shapewear en BioFir onderkleding.
2. Er zijn een aantal andere zaken die u ook kunt doen tegen een bobbelige huid. Zo kunt u een gezond voedingspatroon aanhouden en ervoor zorgen dat u 1,5 tot 2 liter water per dag drinkt. Daarnaast kunt u ook meer aan lichaamsbeweging doen of de desbetreffende lichaamsdelen masseren.

BioPromise shapewear tegen bobbelige huid

Met de BioPromise shapewear van Scala kunt u de bobbelige huid sterk verminderen. De kleding zorgt er namelijk voor dat overtollig vocht en afvalstoffen het lichaam sneller zullen verlaten, waardoor een sinaasappelhuid minder zichtbaar zal worden. Door onze shapewear gedurende 30 tot 60 dagen te dragen, zal uw figuur prachtig afslanken. Dit komt door de biokristallen die in de garens zijn verwerkt. Het laatste voordeel van de BioPromise shapewear is dat u bij het dragen ervan er direct slanker uitziet. Dit komt door de shaperfunctie die ervoor zorgt dat uw
Lovehandles vetrolletjes worden verdoezeld.

BioFir onderkleding tegen bobbelige huid

De BioFir onderkleding van Scala werkt bijna hetzelfde als de BioPromise shapewear. Bij het dragen van deze kleding wordt cellulite, door de biokristallen in de garens, verminderd. Door de afvoer van afvalstoffen en overtollig vocht en zult u afslanken als u de onderkleding 30 tot 60 dagen draagt. Het enige verschil met de BioPromise shapewear is dat de BioFir onderkleding geen shaperfunctie heeft.

Scala Europe B.V. 2013/2014  from  Scala Europe  on  Vimeo.

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

Waarom is shapewear zo duur?

Waarom is shapewear zo duur?

Een veel voorkomende vraag bij veel vrouwen en mannen van alle maten die geïnteresseerd zijn in shapewear is: "waarom is shapewear zo duur?"Wel, het antwoord is vrij simpel: "Omdat het echt werkt!" Shapewear is er in vele soorten, maten, patronen en stijlen met een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!