Beste corrigerende ondergoed voor je buik

Home » Beste corrigerende ondergoed voor je buik

Written by Scala Europe

02/11/2019

too tight jeans

Bijna iedere vrouw is onzeker over haar buik of taille. Het stoort je op het moment dat je een strakker jurkje aan hebt of als je lijnen ziet bij het dragen van een mooi shirtje. Er zijn veel manieren om dit te corrigeren! Wij geven hieronder een aantal voorbeelden.

eo2308 1 540x904 1
eo2308 1 540×904 1

https://www.scalaeurope.nl/product/nieuw-shapewear-top/

1. Corrigerende top

De corrigerende top is wellicht een van de meest voor de hand liggende oplossingen voor het shapen van de buik en de taille. Als je een goede corrigerende top hebt gevonden dan merk je dat het voelt als een tweede huid, er zijn ook tops die je kunt dragen met jouw eigen bh, omdat ze zijn afgesneden onder de borst.

426x840
426×840

https://www.scalaeurope.nl/product/nieuw-hoge-shapewear-slip/

2. Corrigerende slip

Naast een top die corrigeert zou je ook kunnen kiezen voor en slip die wat hoger doorloopt. Daarnaast zou een high waist broekje ook handig kunnen zijn voor dagelijks gebruik, want deze corrigeert de buik, taille en heupen terwijl hij gewoon onder je dagelijkse outfit gedragen kan worden.

eo2305 540x904 1
eo2305 540×904 1

https://www.scalaeurope.nl/product/nieuw-shapewear-body-string/

3. Corrigerende body

Een bodystring is daarnaast ook een goede keuze als je jouw buik wilt corrigeren. Deze bedekt namelijk de hele buik en corrigeert de buik en heupen. De body is daarnaast ook nog eens geheel naadloos voorzien van een string met drukknopjes en dus zo goed als onzichtbaar onder je kleding!

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

Waarom is shapewear zo duur?

Waarom is shapewear zo duur?

Een veel voorkomende vraag bij veel vrouwen en mannen van alle maten die geïnteresseerd zijn in shapewear is: “waarom is shapewear zo duur?”Wel, het antwoord is vrij simpel: “Omdat het echt werkt!” Shapewear is er in vele soorten, maten, patronen en stijlen met een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!