fbpx
5 opmerkelijke beauty tips en trucs

Written by beekenbommel

03/02/2017

5 Beste beauty tips


1: Avocado blijkt de oplossing tegen een droge huid

Heb je een droge huid? En wil je deze weer wat vetter krijgen? Probeer het eens met een avocado. Prak een rijpe avocado tot een moes en smeer dit uit op je gezicht, 15 minuten laten zitten en vervolgens goed afspoelen met lauw water. 1 keer per week is voldoende voor een goed resultaat.

2: Deze tip is voor mensen met stinkvoeten
Sommige mannen en vrouwen hebben last van stinkvoeten, erg vervelend maar er is hoop. Zet een grote pot hele zwarte thee, laat dit afkoelen tot een handwarme temperatuur. Giet dit vervolgens in een voetenbad en laat je voeten hier lekker in weken! De thee zorgt uiteindelijk voor een andere PH (zuurgraad) wat weer goed werkt tegen de vieze geur.

3: Maak je eigen scrub met olijfolie
Trek je keukenkastje eens open en ga op zoek naar olijfolie en grove zout variant. Meng deze samen en je hebt een volledig natuurlijke scrub. Ook goed voor eelt op voeten en ellebogen.

4: Maak je ellebogen weer lekker zacht!
Het enige wat je nodig hebt is een citroen, pers deze uit en doe het sap in een schaaltje. Laat vervolgens je ellebogen hier 10 tot 15 minuten in weken. Na het weken je ellebogen goed afspoelen en afdrogen. Na een paar keer zullen je ellebogen voelbaar zachter worden!

5: Effectiever dan scheergel.
Glad scheren doen veel vrouwen met scheergel hetgeen prima werkt maar het kan ook anders, gebruik gewoon wat crèmespoeling of babyolie. Het scheren zal glad en snel verlopen.

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

Waarom is shapewear zo duur?

Waarom is shapewear zo duur?

Een veel voorkomende vraag bij veel vrouwen en mannen van alle maten die geïnteresseerd zijn in shapewear is: "waarom is shapewear zo duur?"Wel, het antwoord is vrij simpel: "Omdat het echt werkt!" Shapewear is er in vele soorten, maten, patronen en stijlen met een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!