5 opmerkelijke beauty tips en trucs

Written by beekenbommel

februari 3, 2017

5 Beste beauty tips


beautytips1: Avocado blijkt de oplossing tegen een droge huid

Heb je een droge huid? En wil je deze weer wat vetter krijgen? Probeer het eens met een avocado. Prak een rijpe avocado tot een moes en smeer dit uit op je gezicht, 15 minuten laten zitten en vervolgens goed afspoelen met lauw water. 1 keer per week is voldoende voor een goed resultaat.

2: Deze tip is voor mensen met stinkvoeten
Sommige mannen en vrouwen hebben last van stinkvoeten, erg vervelend maar er is hoop. Zet een grote pot hele zwarte thee, laat dit afkoelen tot een handwarme temperatuur. Giet dit vervolgens in een voetenbad en laat je voeten hier lekker in weken! De thee zorgt uiteindelijk voor een andere PH (zuurgraad) wat weer goed werkt tegen de vieze geur.

3: Maak je eigen scrub met olijfolie
Trek je keukenkastje eens open en ga op zoek naar olijfolie en grove zout variant. Meng deze samen en je hebt een volledig natuurlijke scrub. Ook goed voor eelt op voeten en ellebogen.

4: Maak je ellebogen weer lekker zacht!
Het enige wat je nodig hebt is een citroen, pers deze uit en doe het sap in een schaaltje. Laat vervolgens je ellebogen hier 10 tot 15 minuten in weken. Na het weken je ellebogen goed afspoelen en afdrogen. Na een paar keer zullen je ellebogen voelbaar zachter worden!

5: Effectiever dan scheergel.
Glad scheren doen veel vrouwen met scheergel hetgeen prima werkt maar het kan ook anders, gebruik gewoon wat crèmespoeling of babyolie. Het scheren zal glad en snel verlopen.

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

Hoe meet je shapewear?

Heb je een favoriete broek die niet meer past vanwege je extra buikvet? Houdt je buik je tegen om een nauwsluitende jurk te dragen? Nou, er is een gemakkelijke oplossing! Hoe zit het met shapewear? Met shapewear heb je geen probleem om je favoriete broek aan te...

Waarom is het zo lastig om rug vet te verliezen?

Veel mensen zijn erg bezorgd over rugvet en hebben het gevoel dat ze niets kunnen doen om er vanaf te komen. Gelukkig, met een mix van gezond eten en lichaamsbeweging, kan rugvet worden geëlimineerd. Maar waarom is het zo moeilijk om rugvet te verliezen? Hier zijn...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!