fbpx

5 opmerkelijke beauty tips en trucs

Home » 5 opmerkelijke beauty tips en trucs

Written by Scala Europe

03/02/2017

5 Beste beauty tips


1: Avocado blijkt de oplossing tegen een droge huid

Heb je een droge huid? En wil je deze weer wat vetter krijgen? Probeer het eens met een avocado. Prak een rijpe avocado tot een moes en smeer dit uit op je gezicht, 15 minuten laten zitten en vervolgens goed afspoelen met lauw water. 1 keer per week is voldoende voor een goed resultaat.

2: Deze tip is voor mensen met stinkvoeten
Sommige mannen en vrouwen hebben last van stinkvoeten, erg vervelend maar er is hoop. Zet een grote pot hele zwarte thee, laat dit afkoelen tot een handwarme temperatuur. Giet dit vervolgens in een voetenbad en laat je voeten hier lekker in weken! De thee zorgt uiteindelijk voor een andere PH (zuurgraad) wat weer goed werkt tegen de vieze geur.

3: Maak je eigen scrub met olijfolie
Trek je keukenkastje eens open en ga op zoek naar olijfolie en grove zout variant. Meng deze samen en je hebt een volledig natuurlijke scrub. Ook goed voor eelt op voeten en ellebogen.

4: Maak je ellebogen weer lekker zacht!
Het enige wat je nodig hebt is een citroen, pers deze uit en doe het sap in een schaaltje. Laat vervolgens je ellebogen hier 10 tot 15 minuten in weken. Na het weken je ellebogen goed afspoelen en afdrogen. Na een paar keer zullen je ellebogen voelbaar zachter worden!

5: Effectiever dan scheergel.
Glad scheren doen veel vrouwen met scheergel hetgeen prima werkt maar het kan ook anders, gebruik gewoon wat crèmespoeling of babyolie. Het scheren zal glad en snel verlopen.

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.