fbpx

‘De Beauty Tips’

Home » ‘De Beauty Tips’

Written by Scala Europe

07/02/2017

‘De Beauty Tips’

Heel internet staat er vol mee maar ik heb de beste én meest natuurlijke beauty tips op een rijtje gezet. Oplossingen voor de meest voorkomende problemen.


‘1. Droge huid’

Heb jij ook wel eens last van een droge huid? Smeren met allerlei crèmes en het werkt niet? De oplossing is simpel en makkelijk: Avocado! Prak een rijpe avocado tot een moes en smeer het uit op je zicht. Een kwartiertje laten zitten en vervolgens goed afspoelen met lauw water. Voor een goed resultaat raad ik je aan om het 1 keer per week te doen.

‘2. Smelly feet’

Sommige mannen en vrouwen hebben er last van: stinkvoeten. Het is erg vervelend maar gelukkig is er hoop! Zet een grote pot zwarte thee en laat het afkoelen tot handwarme temperatuur. Vervolgens giet je dit in een voetbad en laat je je voeten hierin weken. De thee zorgt uiteindelijk voor een andere PH (zuurgraad) wat goed werkt tegen de vieze geur.

‘3. Scrub’

Ga op zoek in de keukenkastjes en maak je eigen volledig natuurlijke scrub! Meng olijfolie en grove zout variant samen en voilà je eigen gemaakte scrub. Dit is erg goed voor de eelt op voeten en ellebogen.

‘4. All you need is.. Lemon’

Last van droge ellebogen? Pers een citroen uit en doe het sap in een schaaltje, vervolgens laat je je ellebogen hier 10 tot 15 minuten in weken. Als de tijd om is je ellebogen goed afspoelen en afdrogen. Na een paar keer zullen je ellebogen voelbaar zachter worden.

‘5. Shave it off’

Iedere vrouw kent het probleem: de eeuwige scheerwondjes, droge huid of dat het niet mooi glad wordt. Uiteraard kun je hier scheergel voor gebruiken maar veel vrouwen krijgen daar ook een reactie op. Het kan ook anders! Probeer een keer crèmespoeling of babyolie, het zal goed en snel gaan. Je benen zullen heerlijk zacht én glad aanvoelen!


‘6. Weg met de putjes’

Het bekende vrouwenprobleem: cellulite op de benen en/of billen. Het kan je heel onzeker maken en vermijd je het dragen van veel kledingstukken. Zonde! Wat is nu makkelijker dan het dragen van de juiste kleding om cellulite tegen te gaan? Nieuwsgierig geworden? Klik op de onderstaande button om meer informatie te lezen over de gouden tip van Scala voor cellulite.

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.