fbpx
‘The Easy Way’

Written by beekenbommel

07/02/2017

‘The Easy Way’


Afvallen is al lastig genoeg, motivatie en discipline moeten aanwezig zijn. Op de moeilijke momenten ga je toch op zoek naar tips om het makkelijker te maken (ik spreek uit eigen ervaring). Om het toch iets makkelijker te maken heb ik een aantal tips uitgekozen. Het zijn ook iets minder bekende tips maar wel heel handig en makkelijk!


1. ‘Let’s work out’

Sporten is de manier om je lichaam in shape te krijgen. Kies iets wat je echt leuk vindt om te doen zodat je geen problemen krijgt met de motivatie. Sporten moet namelijk niet als verplichting aanvoelen maar als een moment dat je kan ontspannen. Het is niet alleen goed om je lichaam in shape te brengen, het helpt ook bij met de strijd tegen cellulite.

2. ‘One easy way’

Niet iedereen is zo sportief als de ander of heeft de tijd er niet voor. Je lichaam wordt voor slechts 20% bepaald door sporten en 80% word bepaald door wat je eet en drinkt. Door alleen al op je voeding te letten, kun je de nodige kilo’s al kwijt raken. Uit ervaring kan ik spreken door de ‘slechte dingen’ wat vaker te laten staan, kan het erg hard gaan.

3. ‘Small sizes’

Het is raar maar waar! Het is wetenschappelijk bewezen dat je minder eet wanneer je van een kleiner bord eet. Gemiddeld eet je dan namelijk tussen de 144 tot 228 kilocalorieën minder. Als je elke dag een kleiner bord zou gebruiken, kun je al halve tot 1 kilo afvallen per maand.

4. ‘Danger..’

Een kleiner bord kan al helpen maar zelfs een andere kleur bord kan je helpen met het afvallen. Uit onderzoek is gebleken dat 40% minder eet van een rood bord. De kleur rood wordt namelijk geassocieerd met gevaar. Een rood bord kan eigenlijk je personal trainer worden met eten die zegt dat je moet stoppen. Lekker makkelijk en goedkoop!

5. ‘Spice up your life’

Helaas zullen de kilo’s er niet gaan afvliegen maar met een gezonde voeding, voldoende beweging en vermindering van stress kun je al ver komen. Bepaalde kruiden en specerijen zorgen voor een snellere stofwisseling waardoor je sneller vet verbrandt.

6. ‘Eiwitten’

Naast de bepaalde kruiden en specerijen zijn eiwitten ook een positief aandeel. Eiwitten zorgen voor een verzadigd gevoel, zonder dat de suikerspiegel stijgt zoals bij koolhydraten. Eén of twee eitjes per dag kunnen al een verschil maken!


7. ‘Gouden tip’

De gouden tip blijft uiteraard de ondermode van Scala. Het afslankproces een handje helpen door het dragen van de juiste kleding. Er is een ruime keuze: BioPromise, BioFir en Fitnessline. Nieuwsgierig naar de collectie of wil je iets meer informatie hierover? Klik dan op één van de onderstaande buttons.

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

Waarom is shapewear zo duur?

Waarom is shapewear zo duur?

Een veel voorkomende vraag bij veel vrouwen en mannen van alle maten die geïnteresseerd zijn in shapewear is: "waarom is shapewear zo duur?"Wel, het antwoord is vrij simpel: "Omdat het echt werkt!" Shapewear is er in vele soorten, maten, patronen en stijlen met een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!