fbpx

‘The Easy Way’

Home » ‘The Easy Way’

Written by Scala Europe

07/02/2017

body shaper

‘The Easy Way’


Afvallen is al lastig genoeg, motivatie en discipline moeten aanwezig zijn. Op de moeilijke momenten ga je toch op zoek naar tips om het makkelijker te maken (ik spreek uit eigen ervaring). Om het toch iets makkelijker te maken heb ik een aantal tips uitgekozen. Het zijn ook iets minder bekende tips maar wel heel handig en makkelijk!


1. ‘Let’s work out’

Sporten is de manier om je lichaam in shape te krijgen. Kies iets wat je echt leuk vindt om te doen zodat je geen problemen krijgt met de motivatie. Sporten moet namelijk niet als verplichting aanvoelen maar als een moment dat je kan ontspannen. Het is niet alleen goed om je lichaam in shape te brengen, het helpt ook bij met de strijd tegen cellulite.

2. ‘One easy way’

Niet iedereen is zo sportief als de ander of heeft de tijd er niet voor. Je lichaam wordt voor slechts 20% bepaald door sporten en 80% word bepaald door wat je eet en drinkt. Door alleen al op je voeding te letten, kun je de nodige kilo’s al kwijt raken. Uit ervaring kan ik spreken door de ‘slechte dingen’ wat vaker te laten staan, kan het erg hard gaan.

3. ‘Small sizes’

Het is raar maar waar! Het is wetenschappelijk bewezen dat je minder eet wanneer je van een kleiner bord eet. Gemiddeld eet je dan namelijk tussen de 144 tot 228 kilocalorieën minder. Als je elke dag een kleiner bord zou gebruiken, kun je al halve tot 1 kilo afvallen per maand.

4. ‘Danger..’

Een kleiner bord kan al helpen maar zelfs een andere kleur bord kan je helpen met het afvallen. Uit onderzoek is gebleken dat 40% minder eet van een rood bord. De kleur rood wordt namelijk geassocieerd met gevaar. Een rood bord kan eigenlijk je personal trainer worden met eten die zegt dat je moet stoppen. Lekker makkelijk en goedkoop!

5. ‘Spice up your life’

Helaas zullen de kilo’s er niet gaan afvliegen maar met een gezonde voeding, voldoende beweging en vermindering van stress kun je al ver komen. Bepaalde kruiden en specerijen zorgen voor een snellere stofwisseling waardoor je sneller vet verbrandt.

6. ‘Eiwitten’

Naast de bepaalde kruiden en specerijen zijn eiwitten ook een positief aandeel. Eiwitten zorgen voor een verzadigd gevoel, zonder dat de suikerspiegel stijgt zoals bij koolhydraten. Eén of twee eitjes per dag kunnen al een verschil maken!


7. ‘Gouden tip’

De gouden tip blijft uiteraard de ondermode van Scala. Het afslankproces een handje helpen door het dragen van de juiste kleding. Er is een ruime keuze: BioPromise, BioFir en Fitnessline. Nieuwsgierig naar de collectie of wil je iets meer informatie hierover? Klik dan op één van de onderstaande buttons.

Scala Europe
Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.