fbpx

Afslankbroeken van Scala doen wat ze beloven

Home » Afslankbroeken van Scala doen wat ze beloven

Written by Scala Europe

03/02/2017

Wanneer u op een eenvoudige, snelle manier slanker wilt lijken, kunt u dat het best bereiken met een afslankbroek van Scala. Onze afslankbroeken hebben een shaper-functie die u direct een slanker silhouet geeft. Dit effect is niet zomaar tijdelijk, het is blijvend. Wanneer u last heeft cellulitis is het ook slim om één van onze afslankbroeken te dragen, want door het dragen van onze broeken heeft u ook daar minder last van.

Pluspunten van onze afslankbroek

De afslankbroek van Scala stimuleert en verbetert de bloedsomloop doordat de masserende keramische kristallen, die in het garen van de afslankbroek verwerkt zijn, voortdurend de huid masseren. Op deze manier worden afvalstoffen beter afgevoerd en heeft u dus een betere bloedsomloop. Na de afslankbroek vier weken gedragen te hebben, kunt u tot acht centimeter van uw buik en heupen verliezen, en tot tien centimeter van de billen. Uiteraard is het dan echter wel van belang de afslankbroek minimaal acht uur per dag (bijna) dagelijks te dragen. Uw lovehandles zullen zichtbaar afnemen.

Bekijk de shapewear afslankbroek in onze webshop

In onze internetwinkel vindt u verschillende soorten afslankbroeken. Bij ieder van deze broeken staat wat aanvullende informatie gegeven. Nadat u die informatie heeft gelezen, bestelt u de afslankbroek die het best bij u past. Als u dat vóór 17.00 uur doet, heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Hieronder ziet u slechts een kleine greep uit ons assortiment, bekijk alle afslankbroeken.

Scala Europe

Scala Europe

Scala Europe helpt vrouwen met het verminderen van cellulitis oftewel de sinaasappelhuid, rugvet, buikvet en love handles.

We geven je een zandloper figuur door onder andere de bloedcirulatie te verbeteren met onze shapewear/body shapers en anti cellulitis kleding.

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *