fbpx
Afslankbroeken van Scala doen wat ze beloven

Written by beekenbommel

03/02/2017

Wanneer u op een eenvoudige, snelle manier slanker wilt lijken, kunt u dat het best bereiken met een afslankbroek van Scala. Onze afslankbroeken hebben een shaper-functie die u direct een slanker silhouet geeft. Dit effect is niet zomaar tijdelijk, het is blijvend. Wanneer u last heeft cellulitis is het ook slim om één van onze afslankbroeken te dragen, want door het dragen van onze broeken heeft u ook daar minder last van.

Pluspunten van onze afslankbroek

De afslankbroek van Scala stimuleert en verbetert de bloedsomloop doordat de masserende keramische kristallen, die in het garen van de afslankbroek verwerkt zijn, voortdurend de huid masseren. Op deze manier worden afvalstoffen beter afgevoerd en heeft u dus een betere bloedsomloop. Na de afslankbroek vier weken gedragen te hebben, kunt u tot acht centimeter van uw buik en heupen verliezen, en tot tien centimeter van de billen. Uiteraard is het dan echter wel van belang de afslankbroek minimaal acht uur per dag (bijna) dagelijks te dragen. Uw lovehandles zullen zichtbaar afnemen.

Bekijk de shapewear afslankbroek in onze webshop

In onze internetwinkel vindt u verschillende soorten afslankbroeken. Bij ieder van deze broeken staat wat aanvullende informatie gegeven. Nadat u die informatie heeft gelezen, bestelt u de afslankbroek die het best bij u past. Als u dat vóór 17.00 uur doet, heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Hieronder ziet u slechts een kleine greep uit ons assortiment, bekijk alle afslankbroeken.

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

Waarom is shapewear zo duur?

Waarom is shapewear zo duur?

Een veel voorkomende vraag bij veel vrouwen en mannen van alle maten die geïnteresseerd zijn in shapewear is: "waarom is shapewear zo duur?"Wel, het antwoord is vrij simpel: "Omdat het echt werkt!" Shapewear is er in vele soorten, maten, patronen en stijlen met een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!