fbpx

Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Home » Afrekenen met cellulite in 4 stappen

Written by Scala Europe

23/12/2020

Cellulitis oefeningen

Maakt jouw figuur je onzeker? Een figuur waar je je niet lekker bij voelt, maakt je onzeker. Lovehandles en cellulite op benen, dijen en billen zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. 80% van de vrouwen krijgt er mee te maken.

Wil jij rondere billen, een smalle taille en een volle boezem? Dan hebben wij iets voor jou…

 

Oorzaken

De oorzaken van cellulite lopen uiteen, van oorzaken waar je zelf invloed op hebt tot zaken waar je zelf niets over te zeggen hebt. De meest voorkomende oorzaken zijn:

 • Genetische aanleg
 • Weinig tot geen dagelijkse beweging
 • Roken
 • (Teveel) alcohol drinken
 • (Teveel) cafeïnehoudende dranken drinken
 • Slechte nachtrust
 • Overgewicht

 

 

De juiste voeding voor de darmen | Blog | Perfect Health

Voeding

Het is een inkopper, maar dat maakt het zeker niet minder belangrijk. Het letten op je voeding is zeer belangrijk en ligt daarnaast volledig bij jezelf in de hand.

Stel een voedingsschema voor jezelf op, dat zorgt ervoor dat je bewust met je voeding bezig bent. Als je boodschappen gaat doen bij de supermarkt zorg ervoor dat je zo min mogelijk producten koopt die bewerkt zijn.

Het belangrijkste onderdeel van goede voeding is zorgen dat je veel groente en zo min mogelijk snelle suikers eet.

 

 

 

7 tips om (meer) water te drinken - Body Unlimited

Drinken

Drink iedere dag tenminste anderhalf tot twee liter water. Indien het warm water betreft mag er zelfs nog meer gedronken worden.

Het gaat in dit geval echt om water, geen suikerhoudende (fris)dranken of cafeïne-houdende dranken als koffie, thee of cola.

Laat af en toe een glaasje wijn staan, hoe minder alcohol je drinkt, hoe beter.

 

Sporten

Sporten, voeding en drinken zijn enkele van de meest belangrijke onderdelen in je leven die zorgen voor een fit en gezond lichaam. Ze liggen ook volledig in je eigen verantwoordelijkheid.

Makkelijke oefeningen die je thuis kunt doen:

squat_oefening-300x222    Squats
lunges-300x184    Lunges
rug-tegen-de-muur-300x225    Muurzit
Donkey-Kicks-300x300     Donkey kicks
joggen-300x200     Joggen
luchtfietsen-300x225     Luchtfietsen
step-ups-300x300    Step-ups
traplopen-300x169    Traplopen
zwemmen-300x200    Zwemmen
Plie-Squat-300x282    Plié Squats
hip-bridge-265x300    Hip Bridge
touwtjespringen-300x200    Touwtjespringen
De-kuiten-optillen-300x207    Hakken optillen
leg-lifts-300x152    Benen heffen

 

 

 

Shapewear

voor_zij_aanzicht

Helpt met afslanken

 De anti-cellulite shapewear van Scala zorgt ervoor dat je binnen een mum van tijd centimers in omvang kwijtraakt. 

De meeste mensen die gebruik maken van de Scala ondermode zien resultaat binnen 60 dagen! Draag je het broekje minstens 8 uur pre dag, 6 dagen per week gedurende 30 dagen dan komen er een hoop voordelen bij kijken:

 • Cellulite tegengaan en  de sinaasappelhuid kwijt
 • Figuurcorrectie en blessures voorkomen
 • Duurzaam afslanken en overtollig vet kwijtraken
 • Bloedcirculatie en huid verbeteren

 

Resultaat-na60-dagen

Naadloos en comfortabel

De lijnen BioPromise en BioFir maken gebruik van de unieke productietechnologie met bio-actieve kristallen in het DNA van de garens. Het gevolg is dat tijdens het dragen uw huid wordt gemasseerd, waardoor de celstofwisseling verbetert. Zonder de opgehoopte afvalstoffen kunnen de cellen meer zuurstof opnemen en kunnen ze het vet dat cellulite veroorzaakt verwijderen. Alleen al door het dragen van deze ondermode kunt u dus cellulite tegengaan. Deze resultaten zijn door een wetenschappelijk onderzoek bewezen.

Uiteraard is er naast het verminderen van cellulite ook aan het draagcomfort gedacht: de broekjes zijn naadloos en gemaakt van soepel materiaal. De BioPromise shapewear zorgt door de weeftechniek er ook voor dat u direct slanker lijkt en vervult daarmee dus een functie op zowel korte, als op lange termijn. Bekijk in onze webshop alle beschikbare producten en lees daar ook meer over de manier waarop deze ondermode uw cellulite kan verwijderen.

directvoorenna

Verbetering van bloedcirculatie

Een slechte doorbloeding kan zorgen voor vermoeidheid in uw spieren. En daarnaast een ophoping van vocht en afvalstoffen in uw huid. Ook wel bekend als cellulite of sinaasappelhuid. Scala biedt hier de juiste oplossing voor! Door het dragen van de revolutionaire ondermode kunt u uw bloedcirculatie verbeteren. Hoe werkt dit?

Bij de productie van onze ondermode wordt er gebruik gemaakt van garens waarin biokristallen zijn verwerkt. Deze kristallen zorgen tijdens het dragen voor een constante massage van de bovenste huidlaag. Daarbij zetten de kristallen uw lichaamswarmte om in langgolvige infraroodstralen, die diep doordringen in de huid. Zo kunt u de bloedcirculatie in uw huid verbeteren en worden afvalstoffen sneller afgevoerd uit de huidcellen. Het resultaat? Een fit lichaam, met een zichtbaar strakkere huid.

maxresdefault-2

Emana garens

De unieke microvezels die gebruikt worden in alle BioPromise en BioFir producten bevatten actieve biokristallen. Deze kristallen absorberen de lichaamswarmte wanneer zij in contact komen met de huid. Deze lichaamswarmte wordt omgezet in langgolvige infrarood stralen (“Fir” – langgolvig infrarood).
Het zonlicht is samengesteld uit verschillende golflengtes, die gecombineerd het daglicht vormen. Het infrarood licht bevindt zich op de golflengte onder de zichtbare golven. De langgolvige infrarode stralen (FIR) zijn niet zichtbaar met het blote oog. Ze produceren wel de hitte die we kunnen voelen als de zon schijnt.De infrarood stralen worden geclassificeerd volgens golflengte en onderverdeeld in categorieën, zoals: korte golven, midden golven en lange golven. De langgolvige infrarood stralen bevinden zich tussen 4 en 14 microns: deze golflengte van infraroodstraling is als enige verantwoordelijk voor de groei van elk soort leven in de natuur. Het eerste ruimtepak van de astronauten was bedekt met biokeramiek om het tekort aan zonlicht in de ruimteshuttle te compenseren. Deze technologie is nu voor u beschikbaar! Het is bewezen dat de langgolvige infrarood stralen, die opgewekt worden door specifieke biokristallen, de huid binnendringen om het diepliggende celweefsel te bereiken en de uitwisseling tussen cellen te verbeteren

Deze langgolvige infrarood stralen stimuleren de celstofwisseling middels het vrijkomen van het lichaamseigen stikstofoxide (neurotransmitter). Stikstofoxide (NO) wordt door het lichaam aangemaakt en dat is het duidelijkst te zien aan de verwijding van de bloedvaten. Des te meer bloed op de juiste plaats, des te beter het lichaam daar functioneert. Door deze verbeterde bloedsomloop wordt de aanzet gegeven voor lymfatische drainage van afvalstoffen waardoor zwellingen en de omvang van het lichaam verminderen.

Door de verbeterde bloedsomloop en zuurstofopname op huidniveau wordt de cellulite omgesmolten in een celvloeistof. De huid zal veel egaler en gladder aanvoelen.

De extra celvloeistof in het lichaam wordt via de lever en de nieren afgevoerd.

 

Scala Europe

Scala Europe

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Hoe krijg je een zandloper figuur? [9 tips]

Wat is een zandloper figuur? Het zandloper figuur is waar je in vergelijking met je taille de heupen en je buste breder in omvang is. Dit geeft een uiterlijk vergelijkbaar met een zandloper Veel mensen denken dat ze dit type lichaam nooit kunnen bereiken, tenzij ze...

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Hoe kom je van cellulite af? Dit is wat dermatologisten zeggen…

Cellulitis: Iedereen heeft het, en de meesten van ons zijn op zoek naar een manier om de kuiltjes op onze dijen, billen en buiken te verwijderen. Hoewel bijna 90% van de vrouwen ooit in hun leven cellulitis krijgt, is verkeerde informatie hierover net zo wijdverbreid...

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Waarom shapewear nodig is voor je bruiloft

Bruiden willen er absoluut perfect uitzien op hun trouwdag. Hun jurk moet hun figuur flatteren, en ze moeten de juiste onderkleding hebben om het te laten matchen. Het beste ondergoed om te kopen voor onder een trouwjurk is shapewear. De stijl, het comfort en het...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *