fbpx

De Scala body shaper staat garant voor ultieme figuurcorrectie!

De Body shaper is een wereldwijd bekend begrip geworden. Bij Scala kunt u body shapers bestellen voor diverse probleemzones. Het grootste kenmerk van een body shaper is dat het uit één stuk bestaat en bedekt hoofdzakelijk het bovenlichaam.  De body shapers van Scala zijn gemaakt met een unieke 3D breitechniek die garant staat voor hoogwaardig draagcomfort en perfecte correctie op de plekken waar je dat mag verwachten.BEKIJK DE COLLECTIE

 

Waarvoor wordt een body shaper gebruikt?

Body shapers worden voornamelijk gedragen door vrouwen. Een body shaper wordt gedragen om de volgende 2 redenen.

1. Figuurcorrectie
De body shaper kan heel goed gedragen worden als figuurcorrectie. Dit is de shapewear functie. Zo kunt u de vetrolletjes op uw buik verbergen en een slanke taille creëren. Scala levert comfortabele body shapers die voor een slank silhouet zorgen. Deze body shapers zijn onder allerlei soorten kleding te dragen.

Veel vrouwen hebben er last van: kleding die net iets te strak of niet mooi om het lichaam zit. Scala heeft met haar assortiment body shapers hiervoor de perfecte oplossing. Direct na het aantrekken van de Scala body shaper ziet u er niet alleen slanker uit, u werkt ook nog aan een blijvend resultaat.

2. Blijvend resultaatHet blijvende resultaat, maakt onze body shapers zo uniek. In de garens van deze ondermode hebben wij biokristallen verwerkt die in staat zijn uw bloedcirculatie te verbeteren, hierdoor kunnen afvalstoffen en vocht het lichaam gemakkelijker verlaten. U zult die overtollige centimeters verliezen en cellulite zal significant afnemen. Omdat de body shapers van Scala gemaakt zijn op Santoni machines zullen ze alleen compressie uitoefenen daar waar het nodig is. Dit komt het draagcomfort ten goede, u zult deze ondermode met plezier dragen!

Bekijk direct de Scala Body shaper

Wie dragen vaak body shapers?

Body shapers worden over het algemeen door allerlei verschillende mensen gedragen.  Dit is niet afhankelijk van geslacht, leeftijd, lengte of dikte maar meer naar behoefte en functionaliteit.

Diverse bekende Nederlanders dragen het al geruime tijd en zijn zeer enthousiast, ervaar het zelf en bestel in onze webshop.