fbpx

Persbericht modespektakel 9 september

Foto(bron): Frank Wes

PERSBERICHT

Enschede, 31 augustus 2012

Afzender: Scala Europe B.V

MISSEN OVERIJSSEL DRAGEN SCALA OP CATWALK
ZONDAG 9 SEPTEMBER MODESPEKTAKEL HENGELO

Scala Europe is sterk vertegenwoordigd tijdens het modespektakel dat op zondag 9 september van 12.00-17.00 uur georganiseerd wordt in Hengelo. De mooiste dames van de provincie Overijssel 2011 en 2012 paraderen in de producten van Scala over de catwalk. Scala is tijdens dit evenement aanwezig met een informatiestand, waar u de producten kunt bekijken en voelen. De producten van Scala zijn verkrijgbaar bij Elzinga kousen, die deze dag geopend is.

Sinds een aantal maanden zijn de producten van Scala Europe te koop bij Elzinga kousen en is hiermee het enige verkooppunt in Hengelo. De producten van Scala Europe zijn een groot succes in Nederland. De uitgebreide dameslijn met shapewear, een SportsLine en zwangerschapsbroekjes zijn voor vele vrouwen niet meer weg te denken. Benieuwd naar de producten van Scala Europe en de werking ervan? Kijk dan voor meer informatie op www.scalaeurope.nl of kom deze dag naar de informatiestand op de Markt.

Missen
Feike Huisman miss Overijssel 2011 en Charina Bartels miss Overijssel 2012 zijn verkozen tot de mooiste dames van de afgelopen twee jaar in de provincie Overijssel. Beide dames hebben meegedaan aan de Miss Nederland verkiezing.

Succesvol
Zondag 9 september staat het modespektakel in Hengelo op het programma. Van 12.00-17.00 uur worden tal van leuke activiteiten georganiseerd, waaronder de modeshow op de bekende catwalk. Het succesvolle en drukbezochte event wordt voor de 14e keer georganiseerd. Door de hele stad ligt één van de langste catwalks van Europa. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

EINDE PERSBERICHT

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!