fbpx

Obesitas is zwaarlijvigheid. Overgewicht kan huidproblemen veroorzaken

Obesitas is eigenlijk hetzelfde als ernstig overgewicht. We spreken van obesitas als iemand een BMI (Body Mass Index) hoger dan 30 heeft. Het is een ziekte, die ontstaat door verkeerde eetgewoontes en te weinig beweging. Daarnaast zouden ook erfelijkheid en medicijngebruik een rol kunnen spelen. Iemand met obesitas heeft een verhoogde kans op diabetes 2 en een hoog cholesterolgehalte. Meestal gaat deze zwaarlijvigheid gepaard met een hoge bloeddruk. Ook heeft obesitas vaak psychische gevolgen, omdat mensen hiermee worden gepest.

Wat kunt u doen tegen obesitas?

Iemand met obesitas kan zijn gewicht omlaag krijgen door gezonder te gaan eten en meer te bewegen. Een diëtist kan u helpen een gezond voedingspatroon samen te stellen en een fysiotherapeut of sportinstructeur kan u helpen meer te bewegen. Soms kan een operatie met een maagband nodig zijn.

Wat kunt u doen tegen de gevolgen van obesitas?

Als u obesitas heeft gehad, heeft u daarna meestal nog last van de gevolgen. U kan met overtollige huid te maken krijgen. Overtollige huid valt onder huidproblemen. De shapewear van Scala kan dit verdoezelen met als bijkomend voordeel dat bijvoorbeeld de BioPromise producten kunnen zorgen voor een significante vermindering van cellulite. Hiermee slaat u twee vliegen in een klap.

BioPromise producten van Scala

Scala biedt meerdere producten aan in de BioPromise lijn. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een BioPromise legging of bermuda. Beide producten camoufleren (corrigeren) de overtollige huid en verminderen de cellulite op de billen, de benen en een deel van de buik. U kunt ook kiezen voor een BioPromise hoge afslankslip, die de overtollige huid rond de taille camoufleert. Als laatste is er de BioPromise Houdings BH waarmee u de overtollige huid rondom de borsten kunt camoufleren en de borsten iets kunt liften.

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!