fbpx

Met de ondermode van Scala kunt u cellulite uitstekend bestrijden

cellulite tips

Veel mensen denken dat cellulite voornamelijk bij vrouwen met overgewicht voorkomt. Echter heeft cellulite niks met overgewicht te maken. Iedere vrouw, jong of oud, dik of dun, kan hiermee te maken krijgen.

Onzeker door cellulite

U hoeft zich niet voor cellulite te schamen, 80% van de vrouwen heeft er namelijk mee te maken. Zelfs superslanke modellen hebben er last van. Toch zijn er veel vrouwen die zich er onzeker door voelen. Ze vermijden het dragen van korte broekjes en voelen zich onzeker in bikini op het strand. Dit is zo zonde, iedere vrouw is prachtig en uniek. U mag gezien worden! Helaas wordt er nauwelijks over cellulite gesproken. Zelfs vriendinnen onderling vermijden het onderwerp, omdat ze zich ervoor schamen. Gelukkig heeft Scala iets ontwikkeld waardoor u weer schaamteloos over het strand kunt paraderen. Bekijk onze anti-cellulite producten van de collectie BioFir of BioPromise. Wilt u meer weten over het verschil tussen deze collectie? Lees dan hier verder.

BioFir BioPromise

Cellulite, wat is het?
Cellulite is een toestand van het onderhuidse vet, waardoor het huidreliëf grover wordt en de huid een sinaasappelschil-achtig uiterlijk krijgt. Een ander woord voor cellulite is daarom ook wel sinaasappelhuid. Het komt alleen voor bij vrouwen en is met name zichtbaar op de bovenbenen en de billen. Het is volkomen onschuldig, maar zoals eerder vermeld, schamen veel vrouwen zich ervoor.

Verschil tussen cellulite en cellulitis
Mensen verwarren cellulite vaak met cellulitis. Echter zijn dit twee verschillende dingen. Cellulite is geen officiële medische aandoening en eigenlijk gewoon een cosmetisch probleem. Cellulitis is echter wel een medische aandoening waarbij er sprake is van een ontsteking in het dieper gelegen bindweefsel. Bij cellulitis is er sprake van grote en snel uitbreidende roodheid op de plaatsen waar de ontsteking zich bevindt. Mocht u deze verschijnselen opmerken, dan is het raadzaam om een arts te raadplegen.

Wat kun je doen tegen cellulite?

• Cellulite voorkomen
Het belangrijkste advies om cellulite te voorkomen is door een gezonde leefstijl te verkrijgen. Hieronder vallen de voor de hand liggende leefadviezen: niet roken, veel sporten, weinig alcohol drinken, stress vermijden, gezond eten en veel water drinken.

• Oefeningen tegen cellulite
Een aantal oefeningen kunnen ook bijdragen aan het bestrijden van cellulite. En laten een aantal van deze oefeningen nou ook perfect zijn voor het creëren van een zandloper figuur. Hiermee heb je twee vliegen in één klap! Oefeningen helpen bij een betere doorbloeding, waardoor cellulite vermindert. Voorbeelden van goede oefeningen zijn: squats, traplopen, lunges en de muurzit. Een andere manier om de doorbloeding te stimuleren, is door middel van een massage. Wat een straf! Kijk uw partner nog maar eens lief aan voor een uitgebreide massage.

• Anti-cellulite producten
Tegenwoordig zijn er allerlei middeltjes op de markt die beweren cellulite tegen te gaan. Van speciale crèmes tot cafeïne smeerseltjes, u kunt het zo gek niet bedenken. Verspil uw tijd en geld hier niet aan, het is weggegooid geld. Er is namelijk nog maar weinig wetenschappelijk onderzoek naar deze producten gedaan. Scala beschikt echter over anti-cellulite producten, waarvan de werking wel wetenschappelijk bewezen is. Het klinkt bijna als een Tel Sell-reclame, maar zou het niet geweldig zijn als je eindelijk een product hebt gevonden wat wél tegen cellulite werkt?

Meer informatie over het tegen gaan van cellulite of over de werking van Scala shapewear?

Ben je voor de eerste keer hier?

Ben je voor de eerste keer hier?

 

 Hoe voorkom je cellulite?

 Hoe kom je van cellulite af?

 Resultaat binnen 60 dagen!

You have Successfully Subscribed!

Krijg €5,- korting

Krijg €5,- korting

 

 Toepasbaar op alle artikelen!

 Geldig voor je eerste bestelling!

 

Bedankt!